The last valentine's day song

Jag vet två filmer som kommer till 2010 som jag vill se. Filmerna är The last song och Valentine's day de verkar så sjukt bra längtar. Jag gillar att det är många kända skådespelare i valentine's day och sedan verkar the last song bara vara sjukt bra. På tal om filmer så är det 213 dagar kvar till Eclipse, whiie.

The last songValentine's Day


Emelie & Andrea

Skolan idag, det är fredag och vi har matte i det 3 sista timmarna av skoldagen vilket är segt som vanligt. Men det blev iallafall bättre efter matten för då stack jag, Emelie och Andrea hem till Andrea. Vi har gjort en massa saker och nu sitter vi iallafall vid varsin laptop och kränger facebook.

Föresten fick jag hjälp med blogg problemet av en som heter Elin tack.

xoxo

When two different worlds collied

Bara för jag saknar det gamla OTH gänget med Peyton och Lucas.

Nu är mitt rum lite mer juligt med ljus stake i fönstret och en massa andra jul saker. Det är riktigt mysigt nu när man sitter i rummet. Det får mig att längtar ännu mer till julen, som jag längtar till otroligt mycket varför vet jag inte men det är bara så.

Idag har jag inte gjort något allt förutom att när jag kom hem bakade jag bullar, mums älskar bullar. Sedan har jag varit hjälpsam och hjälpt till hemma (jag vet konstigt). Så hamnade vid datorn ganska sent, men jag överlever nog. Hade tänkt att fortsätta att leta upp hur man får en bild i bakrunden (till bloggen alltså) som är hela tiden på samma ställe när du bläddrar. Hmm.. lite svårt att förklara. Men det är väldigt snyggt, har letat as länge hoppas att jag hittar någon som vet hur man gör.

xoxo

NEW MOON THE MOVIE

Nu har jag äntligen sett New Moon efter allt väntade. Den var verkligen sjukt bra, mycket bättre än twilight. Jag kände faktiskt på mig att New Moon skulle vara bättre efter att ha sett alla olika klipp och trailers. Så jag hade väldigt högs förväntningar och den slog även min högt förväntningar, det var nog en av saker som gjorde en speciell från min sida. Jag har aldrig varit med om att jag har sett en film som har varit så här bra som denna. Jag tyckte också om att det var mer action i filmen det gjorde det mer spännande. Sedan trodde jag faktsikt innan jag skulle se den att vargar skulle se väldigt dator animerade ut men det gjorde dem inte de såg faktsikt väldigt verkliga ut, vilket gav också ett stort plus.

Dessutom hade de fortfarande kvar popcorn skålar med New Moon på som jag bara trodde de skulle ha till preimären. Så blev extra glad och därför sparade jag den, haha.

Filmen får helt klart i betyg av mig 5/5

Dessutom slutet på filmen gör att man längtar ännu mer till Eclipse. Tur att den har preimär redan den 30 Juni för jag kan knappt vänta längre.

Time

Yeah om exakt 8 timmar ska jag äntligen få se New Moon :D, can't wait!I know you want me

Gud kan knappt fatta att New Moon har snart premiär, längtar så mycket.

Idag har jag varit i skolan som vanligt, vi hade Media och sedan spanska inte så roligt. Men imon blir det lite roligare för då ska vi åka skridsko med klassen. Jag har inte gjort mycket mer, men höll på lite i photoshop och det blev det här Edward och Bella collaget.

Hot Hot Hot


Detta är dagens bild bara för att den är grym
Gud gissa hur mycket jag gärna hade velat varit en av tjejerna i den folk massan!


When I look at you

                         
                          Rensade den gamla datorn och stötte på gamla bilder på Jonna och Mig, snygga va?

Helt plötsligt har jag börjat längta till julen. Jag brukar faktiskt inte börja längta så tidigt, men i år så är det så. Är kanske lite barnslig att gilla julen och så, men jag bryr mig inte vad de andra tycker för jag gillar julen, haha. Men iallafall på tal om julen så har jag faktiskt handlat många julklppar och slagit in dem och allt, känner mig faktiskt ganska duktigt.


Okej, idag har jag bara varit hemma. Jag har kollat lite på mina vänner säsong boxar, alltså det jag älskar med vänner är att du kan se serien hur många gånger som helt utan att bli trött på dem. Och så är de as kul, jag som dessutom skrattar hela tiden typ skrattar hysteriskt till vänner. Så det har jag gjort i dag. Kommer inte på något mer att skriva utan ska återgå till mina vänner säsong boxar.

Föresten 5 dagar kvar till New Moon premiären och 6 dagar kvar tills jag ska se den, hihi :)

Lovely

Älskar Gina Tricots ny tröjor med vampyr inspiration! , de är kanske inte helt nya men skit samma för jag älskar dem. Jag var i stan i dag och köpt de här två som är på bilden. Och jag vet är jag är
värsta twilight nörden, hehe. Men skit samma jag bryr mig inte.

Men iallafall så var det idag första dagen tillbaka till skolan. Jag gillar ju faktiskt skolan nu, så det är
inte så farligt. Men i dag var det iallafall dags för dem som ska ta influensa sprutan att ta den.
Gud vad jag är glad för att jag inte skulle ta den, det verkade inte vara kul precis.
Vi började föresten med ett nytt projekt i skolan, så nu ska vi hålla på med Radio. Det ska nog bli kul
tror jag även om jag inte är det största fanet av det.

HEJDÅ
xoxo

RSS 2.0