HAHAHA OMG!

 

Va nyss med Jossan, efter att vi hade sett en film och sånt.. bestämde vi oss för att ta fram och spela JULIA SPELET, HAHAAH. Men iallafall skulle jag gå och fixa en sak och så tog Jossan fram kartongen och kollade. På kartongen hade Jossan sätt någon som hon kände igen typ, så när jag kom tillbaka letade hon efter Kill Korten (som det kallas i spelet, spalet går ut på att hitta sin hemliga beundrare så fanns det några killkort att välja emellan). Sedan visade hon ett kort med en kille som hette VIKTOR!! och vi bara OMG det är ju faan Robert Pattinson.. jag kollade sedan upp det och de stämde ... OMG! :D och gissa vem som fick han tillslut som hemligt beundrare i spelet, hihih

Visst är han lik sig själv?

I Have A Dream


Onsdagen den 20 Maj
Det ska bli så skönt med ett mini lov på fyra dagar. Jag är verkligen trött på skolan, det är så mycket nu med betyg som ska sättas inlämningar osv... Längtar så till sommarlovet så kan man verkligen liva ut och ha skoj!, hahaah. Sedan efter Sommarlovet blir det Gymnasie vilket kommer blir najjs ;D. Det vanliga idag skolan och sånt.. hahaha. Men igår så var det Desperathouse wives som var ett ganska bra avsnitt förutom att Edie dag.. Lite sorligt men hade redan förut sätt det efter som hon skulle lämna serien. 

Njaaaaaaa ska fortsätta se gossip Girl avsnittet som jag inte han se klart i går!

Ha det!
xoxoThinking Of You

Tisdagen den 19 Maj
Så det nya och sista avsnittet av One Tree Hill för säsongen (6x24), det var sjukkt bra. Jag blev så glad att Peyton överlevde, eftersom Hilarie Butron som spelar peyton ska sluta i serien och inte vara med i säsong 7, så var jag glad att de inte tog dö på henne i serien. Det var den One Tree Hill känslan i avsnittet som man inte har haft på länge och fick tillbaka, det var jätte bra.
Har inte hunnit sätt det nya och sista avsnittet av Gossip Girl (2x25) men vet att Blair och Chuck kommer bli tillsammans, älsk på det<3. Men ska försöka se det innan Desperatehouse wives vilket är idag! (Wow, om ingen förstod det, haha)

Okej, allesammans var bara tvungen att skriva det där uppe så om du inte ser One Tree Hill eller Gossip Girl så var det inget xD. Men nu går jag ut ifrån Tv-serie världen för en stund och tänkert att jag kunde skriva ett trevlig inlägg som ni kan läsa.

Så Jag Fanny Hellström har idag varit och iskolan där vi har fortfarande nästan hela för middagen de tre olika projekten som man fick välja emellan, jag tog Svenska projektet där man skulle skriva en berättelse ut i från beskrivning/bedömnings mall.
Som är väldigt kul faktiskt av nägon anledning vilket är väldigt konstigt för jag brukar inte tycka om att skriva berättelser för jag kommer aldrig på vad jag ska skriva xD. Men denna gången lyckades jag, jag har hittintils hunnit skriva 9 handskriva sidor.. kanske inte så mycket, men för mig är det med tanke på att vi började i går. Okej förutom att jag har varit i skolan har jag varit hemma och provat lite kläder som jag har beställt från internet. Sedan tog jag en tur med moppen till affären och köpte mat, hahaha så duktigt jag är väl? Så sedan hamnade jag här (:

Hoppas ni har det bra, nu hade jag tänkt att dra och kanske se Gossip Girl avsnittet.
xoxo

Dagens Bild


Dagens bild går det officiela New Moon postern, som jag blev helt förtjust i den var helt underbart fin ;D
Längtar sjukkt mycket till Filmen kommer på bio :)

Dagens Bild

Dagens bild går till Twilight gänget ;D

I Use To Hate You, But Now I love you....

Söndagen den 17 Maj
Har varit ganska tråkig med uppdatering men det gör något inget, hehe allvarligt så märkte nog ingen av det ,men nu kommer det iallfall ett nytt inlägg som du ser :)

Men iallafall var det sjukkt kul i Fredags/Lördags då vi tjejer var hos Carro och sovde över, hihiih. Ja eller sova kan man ju inte riktigt påstå eller kanske hahah, vi sov i allafall lite xD.. men men. Sedan såg vi också på en massa filmer som var Twilight, Wild Child och Sweeney Todd (som är värsta cutttt filmen), hahah men den var bra.Vi snackade också bland annat och mycket mer, btw Tack Carro för vi fick vara hos dig. 
 
Annars idag har jag suttit och surat över Norges vinst i Eurovision igår.. HAHAHAAH NOOOOTTT. Men Norges låt var helt ok., men så bra för att få nästan alla 12:or var den dock inte xD, men det kanske bara är jag som har wierd smak. 
Men allvarligt idag har det varit en ganska chill dag har kollat på lite film, kollat avsnitt 1x23 av 90210 som var mycket bra gillar alltid bal avsnitt. Sedan har jag också tjänat lite pengar på att göra sysslor -.-, kanske inte världens roligaste.. men pengar är ju alltid bra att ha så.. :D

Taylor Momsen med hennes band (Jenny Humprey från Gossip Girl), hahah denna låten är najjs ;D


Hejdå!
xoxo

Take Me On The Floor


Fredagen den 15 Maj
Hahhaha tycker faktiskt att livet är ganska bra, hahaha vet det lätt lite emo när jag sa det för då verkar det som jag hatar livet annars.. men men ni fattar väl. 
Idag slapp man ha spanska sista lektionen som brukar vara extremt segt, tjhooo!!! Så hade EA i stället och skrev på lite Bokrecentioner. Annars hade jag idrott direkt på morgonen och efteråt bild tills lunch så det  var ganska chill.
Nu ska jag packat lite saker för i kväll ska man träffar tjejerna och vi ska sova över :), ska mycket trevligt <33 kanske tar några bilder och laddar upp får se...  :)

Omg såg One Tree Hill igår, kanske lite sent... men iallafall ;D , åhh Peyton och Lucas bröllop<33 
Sedan på Gossip Girl Go Chuck & Blair, hahaha :)

Tycker denna låten är najjjs ;D
Good Girls Go Bad - Cobra Starship & Leighton Meester (Blair från Gossip Girl)


seeeeeeeeeeees
xoxo

Dagens Hottie


Dagens hottie går till gaaa.... 
Ed Westwick, hahahah ;D .. men erkänn har ser bra ut!I Don't Cry for Pain


Tisdag den 12 Maj
Tjhoo, idag är det Desperat housewives kväll ;D , me like!... Undrar hur det ska gå för Katherine och Mike xD
Idag hade man direkt på morgonen i skolan nationella prov i biologi vilket vi 93:or var de första att ha.. hahaha vi var försöks kaniner. Tycker bara synd om 94:orna som kommer kanske ha i flera no ämnen xD. Men över till resten av skoldagen efter nationella provet som varade i 2,5 h så hade vi lunch och efter rasten fick man spela spel och efter det var de elevens val vilket var väldigt chill. När jag kom hem satte jag igång med att skriva lite bok recentioner ;D och sedan ät jag kvällsmat och hamnade här!

Nu ska jag iallafall gå i väg eller rättare sagt logga ut från bloggen och gå in på surfthechannel och se nya Gossip Girl avsnittet ;D

OMG, Lyssna på Robert Pattinson när man sjunger "let me sign", underbar röst!

xoxo

La La Land

Äntligen efter all denna väntan har man fått twilight filmen <33, anledningen till att jag fick den nu så sent var att denna aldrig kom när jag fyllde år och så tog de slut så fick vänta till andra beställningen av twilight filmerna kom ;D, men nu har jag iallafall den. Så gissa vad jag ska göra i kväll? :) , hahaha <33


Söndagen den 10 Maj
Sitter här nu framför datan och försöker att göra en engelska inlämning av Romeo & Julia vilket går faktiskt suveränt!, hahah. Men igår hade man släktkalas och fick ännu mera saker vilekt var väldigt trevligt!. Idag direkt på morgonen bästämde sig jag och mamma för att dra ut till väla, vilket jag tycker är ett bra sätt att vakna på xD. Köpte lite kläder på HM och sådant.. Det är allt kul att shoppa tycker iallafall jag. Nu ska jag återgå till Engelska läxan så jag kan göra klart den och se twilight (:

Seeeeeeya
xoxo

Spex FotoSpex foto idag som jag skrev innan ;D

My Happy EndingHej Hej :)

Nu är det så att jag glömde helt bort att skriva i går!, det var inte av lathet utan helt enkelt av glömska.. , Vi hade idag i skolan Spex Foto vilket var väldigt roligt jag var någo rockstjärna av något slag... Det kommer nog upp några bilder i nästa inlägg som jag ska skriva senare ikväll. Men nu ska jag snart dra till Ridnigen så vi ses..

xoxo

Väldigt kort inlägg kände jag, btw älsk till Greys Anatomy i går.. tänk att Derek äntligen friade till Meredith.. det tog 5 säsonger men, men.. :)

I Wanna Get Back To The Old Days

Tisdagen den 5 Maj
Ny blogg design som ni ser, haha har inget liv men men. Jag var verkligen inte nöjd med den andra och jag gillade inte de blåa färgerna. Så bestämde mig för att göra något nytt, med inte bilder på mig och inte så starka färger vilket blev en blogg design som jag blev nöjd med.

Rent allmänt så var jag i skolan idag vilket var lite segt efter mini ledighet på fyra dagar som man hade haft, men ändå. Vi hade dirket på morgonen Nationella prov i matte vilket jag inte visste något om för jag hade varit sjuk förra veckan. Men det är ju inget man kan träna till precis för utom att göra gamla prov som vi har gjort innan i skolan, så det gick ändå bra. Efter skolan bar det hemåt på moppen och sedan hamnade jag här framför datan xD, nää men jag har faktiskt lyckats åstakomma lite skolarbete vilket är bra. I morron i skolan har man musik på morgonen och vi har uppspelning så vi får se hur det går... Men ska nu se nya avsnitt av One Tree Hill och Gossip Girl (:

Jag diggar tisdagar för då är det Desperatehouse wives vilket är mycket trevligt, hahhaa.

Btw älskar Spotify ;D

Det var allt från mig!
xoxo

You Belong With Me


Hej alla nu är det så att jag har inte skrivit på jätte länge och är väldigt ledsen för det men har inte riktigt orkat. Men mycket har hänt jag har blivit 16 år, varit på 60-års kalas med mera. Nu ska jag iallafall iväg till en kompis, men har gjort en design, men ska dock ha den så länge tills jag har fått mera inspiration. Blev inte helt nöjd med den, det blev inte som jag hade tänkte mig men den funkar, eftersom jag var trött på den förra. (:

xoxo

RSS 2.0