Marchin on

JOOOOONNNNNNNNNAAAAAAAAAAA NU UPPDATERAR JAG! BARA FÖR ATT DU INTE SKA BLI LISSEEN!
Jag har snart lunch, eller okej om typ en halvtimme. Det är chill con carne, gott.. fast ne. Eller det är väl helt okej. Mm, detta blogginlägget var ju skoj. Nej jag är tycker inte om att blogga!


Jag älskar one tree hill

.

OMG JAG ÄR SÅ DÅLIG PÅ ATT UPPDATERA!
Men nu ska Fanny iallafall plugga sönder MATTE B! HA DET!

Where the light is

Just nu är så det så segt på median. Jag orkar inte, jag är dessutom väldigt trött. Och min bakrund till en sak som jag gjorde igår hittar jag inte på datorn... Jag snubblade istället över denna gamla fb konversationen mellan jonnis & me. HAHA, så sjukt kul! kul att ingen kommer fatta det roliga förutom jonna! HAHA


You won't feel a thing


Hey, jag är inte så bra på "uppdatera min blogg" fronten. Fast de kanske man märker, ingen uppdatering på mer än en veckan. Får nästan lite dåligt samvete för de som faktiskt kollar bloggen även om jag inte uppdaterat.

Men när uppdatera jag sist? Typ på lovet. Skolan har dragit igång, är inne på andra skolveckan. Nästa vecka bytar man schema i skolan och då kommer jag inte sluta 11 på torsdagar och fredagar... utan vanlig tid. Hur ska detta gå liksom? Det ända ljusa i detta är att jag har mer än hälften av mina lektioner på tings! Älska livet typ.

FÖRESTEN STRIDH NU VET DU VAD DU MÅSTE GÖRA! U REMEMBER?
(Och ja, du hade fel. Btw är f5 knappen trasig nu? HAHA)

ONE

Idag blev det att jag träffade Jonna. Kul as usual såklart, det var faktiskt ett tag sedan sist. Här är någon bild från idag iallafall! Allt sålänge, ska äta nu. Sjukt hungrig verkligen.


So nice,

Var igår kväll hos jossan med några andra. Vi såg bla Paranormal activity 2, något av det sämst jag sätt på länge. Jag tyckte inte att 1:an var så extremt bra, men denna var bara så mycket sämre. Sen såg vi också KENNY! Haha. Spännande att jag såg den både i tisdags och igår. Men den är så kul.

Och nu lyssnar jag sönder på en freaking good spelningslista plus scotty doesn't know!

MARS, BRUNO

Asså jag älskar denna låten, så sjukt bra! (har kanske nämnt detta förut?).
MEN SÅ ÄR DET!


First time

Var igår på bio och såg Easy A, haha den var kul och allt var awesome. Nu ska jag fixa till mig, göra lunch eller kanske inte nu men sen. Sen ska jag dra till Jossan och se det nya PLL avsnittet (OMG) ett halvårs väntan är över! Sen ikväll ska jag till Clara N och träffa de andra. (Y)

Asså jag hade velat ladda upp en bild här i detta inlägg, men min webbcamera vill verkligen inte som jag. Den går inte att installera bara för jag har windows 7... och sen funkar det inte att köra den i kompatibilitets läge (tror jag att det hette?) heller. På köpet på detta får jag också några varningar varje gång jag startar datorn, underbart..

Heartbeats

Just det innan nyår (eller det var nog innan vi slutade skolan, men iaf) så bestämde jag, Emelie och Andrea oss för att vårt nyårslöfte skulle vara att inte äta godis. Hur vi ska lyckas med detta förstår jag inte?! haha. Har för mig att Andrea fegade ur igår, så det är bara emelie och jag kvar...

Uppdate: OMG ANDREA FEGADE INTE UR, vi tre är fortfarande back on track!

I’d catch a grenade for ya

Ah nyår då, fy fan vilket nyår med hade. Sjukt awesome! En riktigt bra start på året. Än så länge känns det som att 2011 inte kommer bli allt för dåligt. Men Vad händer annars i mitt liv då? Asså jag brände nyss min arm på ett strykjärn, sällan jag alltid lyckas med det. Det ser iallafall inte allt för vackert ut och gör bara lite ont, haha.

Nu ska jag fortsätta med att lyssna på Grenade med Bruno Mars, är verkligen beroende av den låten. Jag lovar snart kommer jag ha sönder spelat den totalt, fast så har jag gjort det lite redan nu. Suck. Men ikväll ska jag nog träffa Jossan och då ska vi ha maraton på PLL for fan! (Y)

RSS 2.0