Back Again.. I Think


Den Tjugoandre Juni tvåtusennio

Nu hamnade jag här vi datorn, Jag känner att jag inte är så aktiv på bloggen som jag kanske borde.. eller!? hehe. Jag har väldigt svårt för att komma på vad man ska skriva. Men inläggen behöver ju faktiskt inte vara så långa så. För några timmar sedan var jag hos tandläkaren och fick reda på att den 26 Augusti ska jag ta av tandställningen, äntligen det var verkligen på tiden. Det ska bli så skönt att få av den... Yeeeeeeeees. Synd bara att det är efter gymnasiet har börjat, men bättre än att inte få ta av den alls. 

Efter Twilights Suceé på MTV Movie Awards där de tog emot 5 olika priser tillsammans, hoppas jag verkligen att de får flera  på Teen Choice Awards den 10 Augusti. På sidan: www.teenchoiceawards.com, kan man bli medlem och rösta bland de olika kategorierna. På nästan alla de olika kategorierna när någon från Twilight var med röstade jag på den personen, haha vilken nörd man är. Men till tröst kan jag säga att den katgorierna där twilight inte var med röstade jag ändå.

Nu tror jag att ska börja på en ny blogg design, tror jag :D

Hejdå!


New Moon Trailer

Jag vet att det är jätte sent med detta eftersom Trailern för New Moon kom ut den 1 Juni. Men jag var tvungen att lägga upp fatta hur mycket jag längtar tills denna filmer kommer på bio.
Kommentarer:
OMG Jaboc = HoT, hahahah
Edward alltid lika snygg.
Även om jag man vet vad som kommer att hända så är det lika spännande!

It will be as if I’d never existed

   
   

Den Sjätte Juni TvåTusenNio

Som ni kanske har märkt  så har jag har inte skrivit på jätte länge. Jag har närmare bestämt inte skrivit på 17 Dagar, hahaha. Jag kan iallafall skylla lite på att det har varit problem med inloggningen för det stämmer, den har inte velat hittat mig och lösenordet dampade. Men det har inte precis varit ett problem i 17 Dagar utan de andra dagarna har jag verkligen inte hunnit eller pallat. Det har varit så mycket på slutet med skolan, men nu är allt som ska lämnas in klart. Jag får väl sluta beklaga mig och vara glad för det är 7 Dagar kvar till sommarlovet. Som jag längtar as mycket till såklart.

Annars har man haft idrotts dag i skolan hela dagen, lite jobbigt men chill. Ikväll är det DEsperate housewives :D:D:D:D:D:D hihih det  är så kul! och i morgon har man sovmorgon till 9:30, lyxs va!? :D

Kände för att prova på något nytt så jag gjorde lite ikoner i photoshop, som ni ser! Och Twiligt Tema är det såklart... Faan vilken nörd jag är! :)

HA DE BRA SÅ LÄNGE
XOXO


RSS 2.0