Baby, It's fact

Min morgon började med att jag anlände som vanligt till maria station för att ta tåget som går kl 07:40 därifrån. Efter ett tag hör man i högtalarna att de bara "tåg mot ängelholm, med avgångstid 07:40 är inställt". Så jag fick helt enkelt vänta tills nästa tåg som går vid 08:10. Men när klockan börjar närma sig tio över åtta så hör man högtalarna igen " tåg mot ängelholm är ca 12 min sent". Vad är det här liksom? När jag äntligen kommer på tåget så går tåget bara till KATTARP, så fick ta en ersättningsbuss till ängelholm. Gaah, lite arg blir man.

Men denna berättelsen har faktiskt ett ganska bra slut, eftersom jag kom till ängelholm vid 9 så hade de andra redan börjat gå på 6 km rundan som vi skulle gå, så jag slapp detta och fick ta bussen dit istället. SOFT!

Det vi skulle göra med skolan, var snabbt över. Så efter det drog jag, emelie och andrea in till ängelholm och shoppade. Eller rättare sagt de shoppade och jag "fönster shoppade". Kul och sånt :)


Heartbreak warfare

Har nyss kommit hem från skolan, vi slutade lite tidigare. I morgon ska vi för det första gå 6 km och sedan ska vi göra några aktiviteter med hela skolan. JAG ORKAR INTE.

All i needed was a call

Var ute i kylan och testade min kamera lite, bara stör mig på att bilderna inte ser likadana ut i kameran som på datorn. Gah, hah. Men whatever, nu ska jag fortsätta och kolla på film tills maten är klar för jag är verkligen svin hungrig.





So tell me what you want to hear

Hey, måste bara berätta att jag kom nyss hem och nu har jag köpt en SYSTEMKAMERA. Äntligen typ! Blev en Canon EOS 1000D. En sådan som lilla carro har :)

And I wonder why?

Har nyss ätit kvällmat, det blev lite stressigt när jag skulle ta bussen. Så jag hann inte riktigt äta, så det fick bli när jag kom hem från bion. Filmen var lika bra som förra gången. Måste bara tillägga att det är RIKTIGT kallt i mitt rum, jag kommer typ.. bli förstenad till is eller nåt. Bara så alla vet. Inte för att det hade något med bion att göra.  

Orkar inte skriva mer. Och inte heller lägga in någon bild. Så det det får bli ett bildlöst inlägg :)

It's true, I believe in you

Var igår hos Jossan och firade att hon fyllde år. Det var mycket trevligt, med mycket skratt.

Idag ska jag iaf på bio med Clara och Jossan och se Inception igen. Är andra gången för oss alla, men den är verkligen riktigt bra. Helt klart en av mina favorit filmer :)

Falling down


Det är faktiskt exakt 25 dagar tills vi får nycklarna till huset och flyttar. Tror inte någon kan förstå hur mycket jag längtar, jag hade liksom lätt kunnat flytta i morgon om det hade gått.

Men idag i skolan så spelade vi upp den teatern typ, som vi skulle göra i de grupperna. Jag gillar verkligen inte att stå framför människor och rabbla repliker. Men det gick väl OK. Fast det var faktiskt väldigt kul att se de andra grupperna och gissa vilken film de hade tagit ett klipp ifrån. Min favorit var de som gjorde en scen från filmen Inception. Sen när vi var klara med det hade lärarna köpt fika, så vi fikade lite och sedan slutade vi.

If today was your last day


Hej, såhär ser min blogg ut just nu. Vet inte om det har uppdaterats än, som om det inte har gjort det. Så kommer det väl om ett tag. Jag skriver lite mer, senare ikväll.

On the day I was born

När jag kom hem från skolan låg det på min säng en ny plattång och några hår produkter (hårspray, värmeskydd, för våtthår). Blev mycket glad, har bara provat plattången lite men tänkte prova mer i morgon när jag plattar hela håret heh. Men på det lilla jag provade verkade den BRA.

Annars i skolan, har vi just nu ett projekt där vi ska välja ut en engelsk talande film. Ur denna engelsk talande filmen ska vi välja ett klipp på ungefär 2-4 min som vi sedan ska översätta på svenska. Så sedan imorgon ska vi spela upp denna scenen för de andra i klassen. Jag tycker inte riktigt om teater, men jag ska nog inte säga så mycket och sedan är jag ju i samma grupp som Emelie. Så det löser sig :)

Föresten, vet att det är lite tråkigt att jag inte har några bilder i min inlägg nu för tiden, men jag har faktiskt en bra anledning för min skoldator har inga bilder.

I believe in you

Nu har jag kommit på en sak som jag vill göra. Jag vill göra om min blogg till utseendet. Det ska bli ny design, nytt tema, nya länkar, ny meny. Ja, ALLT. Vet inte riktigt hur jag ska förklara detta, men får helt enkelt se hur det blir. Kännner att jag gör sånt här ganska ofta, men denna gången ska det bli verkligen helt annorlunda. Så nu när jag ska göra allt detta underlättar det verkligen att jag har min skoldator med photoshop.

Så det kan hända att bloggen ser lite konstigt ut.

Who says

Andra skoldagen idag då, känner att vi inte gör alls mycket i skolan nu. Men man ska inte klaga för nästa vecka på onsdag drar det igång som vanligt enligt schemat. Vi går i skolan kl 8.15 - 14.45 på måndagar, tisdagar och fredagar. På onsdagar går vi från kl 9.00 - 14.45 och sedan på torsdagar kl 8.15 - 12.00 (SOFT!).

Nu ska jag fixa lite på min dator och sen gör en annan sak :)

To be only yours

Då var första skoldagen av klarad. Kom faktiskt hem vid halv 4 men ändå, det var inte alls anträngde efter vi hade träffats alla 2:or i tingssalen så gick vi till våra mentorer och pratade lite. Sedan fick vi våra datorer och drog hem.

Min skoldator har föresten windows 7 nu, tycker inte riktigt om det just nu men jag vänjer väl mig. Nu ska jag iaf installera lite program på datorn. Har saknat datorn, är faktiskt väldigt glad över att den är tillbaka. Så slipper jag min gamla och sega dator.

Glad

JAG HAR FÅTT TILLBAKA MIN SKOLDATOR! HAPPY MOMENT :)

The world


Idag börjar skolan, känner inte riktigt att jag orkar. Men jag börjar iaf som tur vid 12. Och ja, jag gick upp redan vid 7 för vi skulle sjunga för min pappa som fyller år. Så sedan kunde jag inte precis somna om. Så jag har bara gått runt och gjort ingenting, hah. Men om ungefär en timme ska börja ta mig till tåget.

Can't back down

Jag måste berätta om en riktigt bra sak som jag köpte igår. Jag var bla igår en liten sväng på väla, då köpte jag ett nytt värmeskydd i sprayflaska. Den skulle göra massa saker denna spray flaskan, bla skydda håret och hålla det platt. Trodde inte riktigt på den för inget brukar hjälpa på mitt hår, men den var faktiskt riktigt bra. Mitt hår var faktiskt ganska platt idag.

Föresten så kommer det va mycket denna helgen, så får se hur det blir med bloggningen.


Something

Har inte hunnit blogga idag, har precis kommit hem från att ha varit och kollat i visningshuset och kollat vårat eget hus. Det är så fint, jag vill typ flytta nu heh. Men innan de så var jag en sväng på väla och nu ska jag äta lite pannkakor innan jag ska iväg till Clara B och träffa några andra.

Så ingen mer bloggning för min del idag :)


Something I don't know

Just nu smaskar jag i mig lite glass med varma hallon. Har nyss kommit hem från bion, Inception var verkligen sjukt bra. Trodde att filmen skulle va super komplicerad, men man fattade faktiskt. Sedan att filmen var 2h och 28 min lång märktes inte av för den var så bra.

Vad har annars hänt i mitt liv då? Jo min bror har kommit hem från USA och jag har fått mina converse. Det blev ett par marinblå och ett par svarta. Perfekt.

Wouldn't change a thing


--> BIO NÄSTA, INCEPTION

Happy day

ÄNTLIGGGEEEN HAR MITT BUSSKORT KOMMIT, nu åker jag gratis igen i hela skåne. Jag har faktiskt saknat mitt skolkort lite. Nu ska jag bara sätta fast typ världens fulaste foto på mitt terminsbevis. Det roliga är att fotot på mitt gamla terminsbevis känns väldigt snyggt nu när man kollar på bilden jag ska ha nu. hah.

Take my breath away


Nu ser väl designen okej ut tycker jag, det kanske inte är någon skillnad precis. Men den är bättre nu. Är faktiskt uppe ganska tidigt, ska iaf kolla bloglovin och facebook. Skriver mer senare idag :)

Sucks big time

Okej, det är ny design och sånt. Men den är inte alls som jag vill ha den, åh jag blir så irriterade. Speciellt på menyn som lever sitt eget liv och skuttar runt hur som helst. Gaaahh, jag får ha det såhär över natten för jag orkar verkligen inte med att fixa till det nu. Och att kvaliten suger på designen gör inte saken bättre precis.

Your call



Sitter just nu med fläkten på högsta volym, jag är sjukt varm efter cykelturen hem från affären. Haha, där ser man hur sjukt otränad jag är. Men det gör inte så mycket tycker jag, heh. Nu ska jag inte göra något ansträngade ;)

Just gonna stand there

Love the way you lie, heter låten som går 24/7 på min spotify. Det är den med Eminem och Rihanna, heh den är väldigt bra. Jag har precis ätit lunch och nu ska jag fortsätta med att fixa min systers blogg. Eftersom jag inte har photoshop så kommer de bli lite problem när jag ska designa den. Så får se hur det blir med det, men det löser väl sig :) kan man hoppas.

Love the way you lie

från igår, heh.

Det är sjukt vad jag tycker det är roligt att fota med webbcameran, hah. Men jag har nyss ätit och annars i dag har jag vatt med jossan en liten stund. Mycket kul som vanligt. Senare idag ska jag hjälpa min syster med hennes blogg. Hon ville ha en, hah. Så då får jag väl fixa en till henne , om jag hinner såklart :)

It's on



Måste erkänna, jag och min syster är extremt snygga hah :)

One way or another

Måste berätta om världens typ jobbigaste grej. Okej, det kanske inte är så jobbigt men iaf. Jag har en stor glas dörr i mitt rum. Längst ner på dörren finns det en sak fast klistrad som gör att man inte ser rakt in i rummet när man står utanför. Och ovanpå denna fastklistrade plasten sitter en massa fönstermålningar som jag gjorde när jag var liten. Så det jag håller på med nu är att få bort allt detta från glas dörren, för de som ska flytta in vill inte precis ha det. heh. Men det är så jobbigt, för allt går inte av på en gång så man får ta bit för bit.

Kände att detta inte va så intressant, så om någon orkade läsa. GOOD JOB! haha

Like today never happend


Ni vet såna små tablett askar som är guldiga och heter viol tabletter. Iaf just dem är jag väldigt beroende av, de är så sjukt goda hah. Så ja, jag sitter just nu och äter såna för fullt. Idag har jag inte gjort något alls, jag har inte orkat göra något annat. Har bara krängt tv och film. Jag har liksom inte änns orkat fixa till mig och jag kan säga att sånt händer inte så ofta.

Och idag är det 6 dagar kvar tills vi ska få se vårt hus igen plus att få se det färdiga visningshuset. Jag flyttar verkligen om 48 dagar. Som jag längtar.

Strange times

Idag har jag haft typ den bästa mat dagen, haha eller hur jag ska förklara det. Men till kvällsmat gjorde jag tacopaj absolut det godaste som finns. Sedan vid 21:30 var jag klar med mina muffins efter att ha sprungit runt i regnet på jakt efter ingredienser som saknades, lånade av jossan. Jag var verkligen sugen på muffins. Det slutade med att jag gjorde en sats med vanilj och en med choklad. Men gott var det! :)

jonna & fanny, början av sommaren..


I'll be there


Gah vaknade med huvudvärk och illamående. Verkligen inte kul, men efter alvedon så mår jag mycket bra. Har precis gjort en sak med min syster. Nu ska jag skriva ut lite bilder och göra en slags sak. Och så är jag lite hungrig så ska nog ta något litet att äta.

I'd rather be with you

Haha, jag hade inget att göra. Så det blev att jag började ta lite bilder. Ser inte ut som mig riktigt tycker jag.. men, men. Men nu ska jag iväg ;)





It's gonna be true

Fy fan vad människan är snygg..

Sitter och kollar runt på H&Ms hemsida. Jag har hittat jätte mycket kläder till hösten som jag vill ha, jag brukar aldrig hitta såhär mycket. Jag har dessutom hittat en massa accesoarer och skor. Jag lovar om jag hade haft mycket pengar hade det minsan shoppats loss.

Back in time

Shit, blev verkligen inget inlägg igår. Inte så konstigt detta heller, för jag hade inte på datorn igår heller. Men iaf strunt samma. Men en sak som är ganska awesome är att min bror är i USA och han ska köpa med sig converse till mig. Jag älskar converse.

Föresten så har jag sett klart nu hela säsong 1 av Vampire Diaires. Sjukt bra, jag längtar till den 9 september för då börjar det i USA igen, heh.

Waka waka

Kom på nyss att jag inte har skrivit något inlägg idag, haha. Fast jag har ju inte haft på datorn på hela dagen så det är kanske inte så konstigt. Men nu har jag iaf precis popat lite popcorn och ska fortsätta att kolla vampire diaires avsnitt. Hade alla avsnitt på ett USB-minne. Det visade sig att jag hade en USB utgång på min dvd spelare, så jag satte bara in UBS-minnet i dvd, så nu ser jag förfullt alla avsnitt på TV:n. Awesome.


All the right moves

Okej, jag vet att jag skulle höra av mig ikväll med det blev istället en halv timme senare haha. Seriöst jag gjorde nyss världens godaste glass. Choklad-vanilj-päron-jordgubbs glass med en massa maränger och choklad sås. Nu ska jag fortsätta äta och sedan göra annat.


Suddenly I see

För ungefär någon timme sedan kom jag hem från Andrea. Vi hade ganska kul igår och sånt. Hinner inte riktigt skriva mer, ska äta upp mina varma mackor och annat, heh. Men skriver nog mer ikväll ;)

One way or another

Idag ska jag städa min mopped. Den ska säljas och då kanske den inte borde vara lerig och sånt, hah. Känns lite sad ändå jag har ju faktiskt haft den i typ 3-4 år. Jaja, sånt händer. Men senare idag så ska jag kanske träffa Andrea och emelie eller hur det var. Vi skulle kanske till något i viken, men det är inte riktigt säkert det här.. vi får se hur det blir ;)

New design in the house



Finally har jag lyckats trixa till en design. Behövde lite förändring kände jag och så blev det lite tajt med trial dagarna av photoshop, så nu får jag ha det såhär ett tag.

Dance with somebody


Känner att det har blivit ganska många inlägg idag och det är ju alltid bra. Men iaf så va jag med Jonna idag som man nog har märkt. Det var väldigt kul som vanligt med en massa skratt. Vi gick till en strand och fotade massor, jag blev för engångsskull ganska nöjd med någon bild. Och sedan stack vi hem till mig.

Nu sitter jag och försöker faktiskt göra en ny design. Jag måste göra klart en till idag, för att min trial verison av photoshop går ut idag. Sedan ikväll ska jag se på pretty little liars och något vampire diaries avsnitt.

True friend

Det blev ganska många bilder, så därför delade jag upp alla i 2 olika inlägg heh.













All the right reasons

Vi fotade exakt 112 bilder idag, men alla tänker jag såklart inte ladda upp. Så det blir några favoriter.









Someday


En av bilderna från idag ;)

Är just nu med Jonna och vi har fotat massor av bilder. Så förvänta er en BILDBOMB inomkort, heh.

YOU

Sitter just nu och föröver vampire diaries säsong 1 från Jossans USB till min dator, heh. Gissa vad jag ska göra typ hela kvällen? haha. Både Jonna och Jossan säger att serien är bra, så jag borde nog ge serien en chans till och dessutom är det ju aldrig fel med vampyrer ;)

Jag borde nog snart fixa till mig, för om typ 2 timmar ska jag träffa Jonna hehe.

something about the sunshine

Just nu.

Om någon timme kommer de några famlijer som ska kolla på radhuset som vi bor i just nu. Och ikväll bär det av till jossans place, hah. Kommer nog inte blogga något mer idag, så detta var allt för mig ;)

Föresten imon blir det att träffa kära jonna, vilket blir awesome. Såklart!

Devil in me

Har precis vatt och träffat Jossan lite, men sedan kom vi på värsta ideén. Så snart kommer hon igen och då ska vi dra till hemmakväll och hyra någon film, heh.

Nä, men nu ska jag dra. Ha det!

Feeling a moment

ÄNTLIGEN HAR MIN DATOR KOMMIT TILLBAKA FRÅN LAGNINGEN!
Här kör vi med storbokstäver av lycka, haha. Hinner inte skriva mycket mer för nu ska jag gå, men jag var bara tvungen att dela med mig detta.

Äta glass är precis vad jag vill göra nu.

Bring it all back

Sitter just nu och lyssnar på lite bra musik. Och jag känner just nu för att fylla i en lista, så det är precis vad jag ska göra, heh.

30 RANDOM FRÅGOR!

1. Namn/smeknamn?
Fanny, det är olika. 
2. Har du någonsin åkt buss i pyjamas? Haha nej som tur är. 
3. Vad har du för planer imorgon? Ska träffa jossan :)
4. När åt du senast ett äpple? Hm, det var ett tag sedan.
5. Är du hundrädd? nja, okej det är jag typ.
6. Gillar du att titta på nyheterna?
7. Har du någonsin sett en vild zebra? nej :( 
8. Vad föredrar du för mönster (prickigt, rutigt, zebra etc)? finns inte randigt? 
9. Vems knä satt du sist i? hm, alltså jag kommer inte ihåg sånt.
10. Gillar du dessa random frågor? klart ;)
11. Skulle du kunna äta levande sniglar om du skulle få 1 milj för det? oh god, asså.. nä. Eller jo? 
12. Är du förälskad? nepp
13. Tycker du att danska låter roligt? lite grann 
14. Har du bra självförtroende? kan jag inte påstå ;p
15. Vem är den vackraste du känner? Hm, finns många.
16. Vem vill du vara med just nu? MY FRIENDS
17. Har du kramat någon det senaste dygnet? Jao 
18. Har du tryckt på en knapp tangentbordet bara för att det låter så roligt? haha jaa :)
19. Vad är din viktigaste ägodel? DATOR/MOBIL
20. Kan du lita på någon till 100%? Japp
21. Tror du på spöken? Nä inte riktigt.
22. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? ah
23. Vad är din åsikt om giraffer? haha sjukt coola :D
24. Dansar du balett? Nepp
25. Tycker du om mjölk? Nä och är dessutom allergisk 
26. Om du fick planera din egen död, när, var och hur skulle du då dö? Ehm, jag vill iaf inte dö olycklig. 
27. Jordgubbar är... SÅ JÄKLA GOTT
28. Internet explorer eller Mozilla firefox? Safari? dah 
29. Finner du nöje i att blåsa såpbubblor? haha det kan vara kul!
30. Och till sist, vad tyckte du om detta? Det var ganska kul, faktiskt!


This is home


Bild från facebook.

Min syster har gått och lagt sig och jag har hennes dator. Härligt. Kul att det verkligen inte händer något alls i överhuvudtaget. Det är bara så tyst. Nu när jag äntligen har en dator, har jag verkligen inget att göra på den. Detta är ju bara för jobbigt. Lika jobbigt som att skolan börjar om 20 dagar. Fast det har ju sina fördelar med att börja skolan, tillexempel jag får tillbaka min skoldator (LYCKA).

Nä nu ska jag göra "något".


We're not gonna take it

Jag har lyckats låna min systers dator lite, heh. Jag är lite glad för nu kan jag va inne på datorn mer än 10 min typ. Min syster gör annat så därför tänker jag över använda hennes dator. Kom på nu att det hade varit kul att ladda upp en bild i detta inlägget men min syster har bara bilder på hannah montana och sånt. Och jag tycker inte riktigt att det passar in, haha. Så tyvärr ingen bild i detta inlägg. Men nu ska jag kolla bloglovin, facebook och sånt.

Måste bara berätta att på torsdag kommer det 3 olika familjer som ska kolla på detta huset som vi bor i nu. Läskigt värre. Vi ska verkligen flytta.


Don't worry be happy

Ehm, alltså nu är det såhär att min dator har fått virus. Och när jag säger virus menar jag inte lite utan SJUKT mycket. Så datorn är nu på lagning. Om jag har tur kan jag få låna mina föräldrars dator som jag gör nu. Men det händer nog inte så ofta, så vi får helt enkelt se hur det blir med det. 

Innan jag loggar ut har jag en sak som jag måste berätta om. Igår på kanal tv4 plus eller något var det en film som hette Mission impossible 3. Precis när den hade börjat var den på i vardagsrummet så jag satte mig ner och började kolla på den. Det var typ bara pang pang hela tiden och seriöst den var typ den bästa film jag sätt på länge. För bra. Och jag måste tilllägga att han som har huvudrollen i filmen ser inte så dålig ut han heller, heh.


RSS 2.0