Ny Start av Bloggen :DIdag raderade jag alla min bloggs inlägg, medan jag höll på så tänkte jag att om jag nu ska omstarta bloggen så kan jag åtminstone börja om på riktigt. Jag var ganska trött på de gamla rosa färgerna så jag tänkte prova på något nytt som ni ser. Jag behövde också en ny design som skulle passa till de nya färgerna, vilket jag tyckte var bra så jag kunde få en bra anledning till att hålla på med Photoshop.  Så vad tycks?

Min Dag!
Idag har jag som alla dagar varit i skolan, vilket har blivit ännu segare att gå upp till eftersom jag inte kan välja mig vid denna sommartid xD ... Skolan bestod i dag av tre saker i princip PROV, PROV, PROV!
Kanske lite att överdriva men vi hade faktiskt engelska prov, Musikhistoria prov och en uppstas om en kompositör som skulle lämnas in vilket jag tycker är påtok för mycket till en och samma dag.
Jag har föresten haft utvecklingssamtal idag väldigt kul... noot :D

Men på måndag kan man i allafall få reda på det premliminära svaret till vilken gymnsasiskola man kom in på, vilket är väldigt spännande men kommer nog bli besviken. Men somsagt det är bara premliminärt så det betyder i egentligen ingenting utan är bara som hjälp till gymnasieskolorna för att se intresset för deras skola. Men det "riktiga" svaret får man inte föränn till sommaren. :( xD

RSS 2.0