We're The Only One


Lördagen den 25 Juli 
Det är soligt och påköpet Jonnas födelsedag, Grattis till henne!

Ny design!, hahah jag gör nya designer till bloggen oftare än jag skriver inlägg.... hihhi. 

Men iallafall så har det rullat in flera foton från New Moon vilket är perfect som nu när jag ville ha en new moon inspirerad design till bloggen. Sedan såg jag igår en liten scen från New moon med Bella och Jacob, sedan en med bella och edward som någon hade filmat från Comic Con tror jag.

 

När jag såg dem jag bara åhh gud vad jag längtar till New moon. November är för långt ifrån.

 

Här är länkarna till New Moon Scenerna:


http://www.youtube.com/watch?v=Lyldfq0kQOc&feature=player_embedded 

- Bella & Jacob Scen (Med motorcyklarna)


http://www.youtube.com/watch?v=I_EUZWb9CZw&feature=player_embedded

- Bella & Edward Scen (Italy scen)


Harry Potter

Har precis kommit hem från bion efter att ha sett Harry Potter and the half-blood prince. Jag har inte tyckte att de andra Harry Potter filmerna har varit extremt bra utan något något mitt emellan. Men denna Harry Potter filmen slog allt Harry var i filmen för en gångsskull kul och Ron var verkligen på hugget, de båda var sjukt roliga. Den var helt klart den bästa av Harry Potter filmerna. Längtar redan tills nästa Harry Potter film :)
Om du inte har sett Harry Potter and the half-blood prince tycker jag verkligen att du ska se den! :)

All I Ever Wanted

Torsdagen den 16 Juli 

Sommarjobb varje dag fram tills den 31 Juli och jag längtar otroligt mycket dit för jag orkar verkligen inte gå upp 6:30 varje morgon för att börja jobba 8:00 xD. Men det lönar sig nog när lönen kommer. Det är så min tid försvinner nu förtiden, det är tur att jag inte jobbar på helgen så man kan vila ut. Fast ska nog egentligen inte klaga för det är inte många som fått sommarjobb, antar att jag hade tur för en gångs skull. 

Men längtar dessutom till I morgon för då ska jag gå på bio med några kompisar och se Harry Potter 6. Har hört och läst på många bloggar att den ska vara bra så det ska det ska bli kul. Får hoppas att den är bra men det är den säkert för det brukar de andra filmerna vara så. Hihhi.

Ha det!
xoxo

Where We Belong


Idag blev jag äntligen klar med en video på när släkten firade min morfar Sunes 60 års dag. Jag har hållt på med den ett tag nu och efter mycket damp på min otroligt sega dator (slår vad om att det är den segaste någonsin) så blev videon klar. Annars har jag inte hunnit med mycket annat, men i morgon ska jag iallafall börja sommarjobba. Jag ska sommarjobba på Kungshult (ett ålderdomshem), det ska bli väldigt kul. 

Nu ska jag gå tillbaka till tv-seriens värld!

Hejdå!
xoxo

Here we go again


Den Sjunde Juil Tvåtusennio
Solen försvann och för att tag började det att åska. Men det gjorde inget eftersom mitt h&m paket kom idag med posten, har väntat på det jätte länge så det var extra kul. Lite senare fram mot efter middagen va jag med jossan, som var lika kul som alltid. Sedan gick jag in en stund på datan -.-

Jag började för några timmar sedan se en serie från Abc family som hade premiär för någon vecka sedan. När jag ska se en ny serie ska det första avsnittet verkligen locka mig till att vilja se flera avsnitt annars är det ju inte kul, eftersom jag berättar om serien så fastnade jag såklart för den. Serien heter "Make It Or Break It" och var väldigt bra, den handlade inte om det vanliga utan något annat. En serie jag kan rekommendera. Jag har precis sett de två avsnitten jag hade missat och håller på att hitta det tredje avsnittet som visades igår i USA. Får väl leta vidare och dessutom har jag fått bloggens meny längst upp nu "wow" men nu vill den inte närmare inläggen utan att åka ner igen.. gaaaaaaaaah. Jag dampar!

Får väl dampa vidare!
BYEE

He Could Be The One


Den Sjätte Juni Tvåtusennio

Var bara tvungen att påpeka att jag dampar på menyn på bloggen som håller så långt bort till vänster ifrån mig :( , gahhh dampar. Därför för ser det lite konstigt ut.

Efter det fina vädert vi har haft ganska länge kom regnet. Det regnade inte så mycket men det vara ändå ganska skönt med avkloppling från den steckande hättan. Så idag har jag inte gjort något speciellt utan bara varit inne och chillat lite med One Tree Hill spelade från DVD:n. Jo föresten så bestämde jag, clara, clara och jossan när vi skulle se Harry Potter och det blev den 17 Juli. Är inte ett extremt stort fan av Harry Potter men tycker ändå det ska bli kul, nu när det är som mest spännande. Har dessutom glömt att skriva att jag i förra veckan fick svar från gymnasieskolan och jag kom in på mitt första handsval, typ skrev av lycka nästan. Det var jag verkligen inte beredd på.

Får väl försöka lista ut meny problemet, hihih

Hejdå! :D 

RSS 2.0