I wonder why

Kul att jag verkligen aldrig uppdaterar. Så nu får jag ta igen det typ eller nåt. Igår var hela dagen på hallandsväder ö med Emelie och hade en as bra dag. Vi stekte riktigt mycket kan jag säga, haha. Mina fötter är sönder brända på utsidan så det är nog från igår som jag fick det. Senare igår på kvällen träffade jag några från min gamla ridgrupp. Vi tältade så jag kom inte hem föränn idag. Och när jag kom hem så började jag sola och mina brända fötter blev inte precis bättre av det. Smärta har jag säger jag bara. Vet inte vad jag har gjort utan after-sun.

Ikväll blir det att kolla på pretty little liars och imon väla med Emelie. Och föresten jag och jossan har bokat biljetter till Eclipse på lördag. Det ska bli så kul, hoppas nu bara att filmen är lika bra som jag hoppas.

Från förra veckan med Jonna

Somewhere

Nu är det ju så att jag hade tänkt att slänga in ett inlägg så här kommer det, hehe. Men igår på midsommarafton var jag först på sofiero, lite senare fram mot kvällen åkte jag sen till Emelie. Vi hade kul as usual, jag sovde över där och kom hem för några timmar sedan. Måste bara berätta, på tåget hem var det verkligen AS mycket folk helt sjuk. Det var helt packat med folk alla bara stod upp överallt. Helt sick, tur att man inte har klaustrofobi eller något.

Men snart kommer jossan, så nu hinner jag inte skriva mer :)
Detta inlägget kändes bara för mycket för mig, jag måste bara skratta LITE.




Lost in time

Kom på nyss en sak, det är fan mindre än 3 månader innan jag flyttar. Shit, ska bli så UNDERBART!
Föresten här kommer några bilder från idag.










Alltså nu blev det inte så många foton från idag, men visa såg bara för HEMSKA ut.

Far, far away


Hej riktig sommar typ och fräknar!
Asså på bilden kanske man inte ser så mycket av mina fräknar, men på datorn såg man faktiskt dem mer när bilden var större. Känner att jag inte är så aktiv på min blogg. Fast nu tänker jag iaf slänga in ett inlägg.
Idag var jag med Jonna, lika kul som vanligt. Vi fotade massor, fast vi slog inte senast när vi fotade över 200 bilder. Och tyvärr blev de flesta bilderna inte OK, om man säger så. Ska lägga upp flera bilder på bloggen ska bara redigera vissa först, haha.

Och sedan hade jag tänkt att dela med mig av mitt nya beroende. En tv-serie som heter Spegel, spegel. Den gick någon sommar kommer jag ihåg när jag var kanske 8 år? Mina kära moder fick iaf tag på den serien och jag började kolla igår kväll. Den är så sjukt bra (även om det är typ för mindre barn, haha) och jag älskar intro sångens låt. Bara så alla vet, hoppas ni antecknade riktigt noga.

Nu ska jag fortsätta att chilla i solen med min daim glass.

To change who I used to be

Att det är sommar och sol är helt underbart. Kul, att jag sitter inomhus med min dator då. Fast jag håller faktiskt på att beställa en massa foton på fujidirekt. Jag har verkligen VÄLDIGT många bilder att beställa, haha. Det är allt ifrån foton på Jonna & mig till foton på mig, Emelie och Andrea. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med alla dessa bilder. Men det blir nog att jag använder de mesta till mitt scrapbooking album. Fast jag kanske ska sätta upp några i ramar och sånt. Jag får helt enkelt se vad jag gör med dem.

Bild för några dagar sedan..

Photos

Alltså det har inte blivit någon uppdatering direkt här på bloggen, jag som skulle ha laddat upp bilder från avslutningsdagen osv. Haha, vilket var för en vecka sedan. Lite sent. Så det får istället bli bilder från idag när jag va med Jonna. Vi fotade över 200 bilder,  så här kommer några av dem.




































Har haft en AWESOME dag! :D

Smile

Har haft en underbar dag. Vi slutade idag så nu är det sommarlov för min del. Jag kan knappt fatta att jag redan har gått ut 1:an. Helt sjukt. Men efter en skolavslutning med mycket regn åkte jag, Andrea och Emelie hem till Emelie där vi åt jordgubbar doppade i smält choklad (MUMS) och glass. Och chillade livet!

Hade tänkt att ladda upp bilder från idag, men det får vänta tills Andrea har skickat dem till mig. Hehe

Faith

Har verkligen INGEN lust att blogga. Jag har sjukt ont i magen och allt bara failar. Jag orkar inte. Det ändå som jag orkar med nu, är att lyssna på soundtracket till världens mest underbaraste film. Då menar jag såklart filmen "A walk to remember".

Ha det!

Quote

Don't cry, just say "fuck you" and smile.

Why can't I?


Min dag började med att min plattång gick i sönder. Hehe, inte bra. Så nu har jag istället en gammal som jag hittade på mitt rum, fast den är verkligen sämst. Värmen på den är för dålig, men det är iaf bättre än ingen alls. När jag var klar med mina plattångs bekymmer så skulle jag hjälpa till på min lillasysters pysselkalas som hon skulle ha idag. Det var kul, haha.

Efter kalaset tog jag solkräm och lade mig på solstolen med musik i öronen. Detta resulterade sig en RÖD Fanny. Okej kanske inte kräft röd, men typ röd/brun. Det blev ganska ok (nja..), men problemet är att jag fick denna färgen bara på framsidan. Så baksidan på mig är BLEK. Haha, big fail kallar jag detta.

You better slowdown

Jag älskar att kolla runt på bilder och minnas, speciellt på datorn. Denna gången när jag kollade runt på bilder hittade jag bilder från April som jag hade glömt att jag hade.





Förstår inte riktigt mig på min frisyr på dessa bilderna, hade nog en dålig hår dag! HAHA

Something about the sunshine

Det är så underbart att det verkligen är sommar nu. Hoppas nu att sommaren inte försvinner och det börjar regna eller något för då blir jag SMÅTT irriterad, haha. Men idag har jag iaf spenderat min tid i solen. Alltså jag förstår mig inte på min hud, jag blir inte brun och inte röd. Jag blir något i mellan som är lite åt det röda hållet. HELT SICK. Men jag är ändå glad, för min a fräknar har kommit fram mer.

Nu är det ju så att jag har ätit godis och lantchips (whooott?, haha) men asså jag känner ett behov av lite popcorn så jag måste helt enkelt ta en tur förbi köket och popa lite.

Någon bild som jag har ingenanning om när den är tagen.



They will not fall

WOW fy fan vad coolt. För det fösta loggar jag in på bloggen och ser att jag har fått 5 nya kommentarer, blev lite glad. Sedan kollar jag min statistik och ser att WOW många har kollat min blogg idag. säger bara en sak: Fy fan vad coolt, detta måste firas med lite godis OCH LANTCHIPS. hehe


Uppdate: Det bara ökar mer och mer, just nu är det uppe i 70 st (kl 22:43)

SUMMER

GUUUDDD DET ÄR VERKLIGEN SOMMMARRR, FAN VAD HÄRLIGT!
Var bara tvungen att säga detta, haha. Seriöst min dag har varit det chillaste någonsin, för det första började jag 14:00 idag och 15:04 tog jag tåget hem. Så sjukt härligt, så direkt när jag kom hem tog jag fram en solstol och solade i 1,5 h. Ofta jag solar liksom? helt sick. Så klart blev jag inte alls brun, lite depprimerande.

MEN NU SKA JAG FORTSÄTTA ÄLSKA SOMMAREN OCH LYSSNA PÅ EN MASSA BRA MUSIK, och ska nog föresten springa bort till nya huset för att se hur det går med bygget. hehe

Föresten imon kommer min dag bli lika bra eftersom jag börjar skolan typ 14:00 igen. Sedan efter det åker jag hem och sedan lite senare åker jag och Emelie hem till Andrea och sover där. AWESOME!

GALET INLÄGG? EH JAAAAA :D, men jag är så fucking gladdddd!


RSS 2.0