It's a long shot


Gud vad många olika bloggar jag har haft. Jag insåg nyss att jag hade för 3 år sedan en blogg på blogspot.com vilket jag inte hade någon anning om föränn jag provade att skicka glömt lösenord för skoj skull där. Jag blev som sagt nyfiken och började kolla upp andra sidor. Jo såklart har jag också hade en blogg på bloggspace.se. Jag kollade upp någon sida som hette bloggsida.se, jag har verkligen inte något minne av att jag skapat en blogg där. Men det hade jag tydligen och denna gången om one tree hill.

Nu ska jag kolla upp flera blogg sidor och kolla om jag har en blogg där, det är faktiskt väldigt kul för vissa kommer jag inte ihåg att jag änns hade.

xoxo

I never should had let go..

Nu hade jag tänkt att vara snäll och dela med mig av min dag. Det kommer nog inte att bli så mycket att berätta om, men jag låter er avgöra det istället själv. Jag vaknade upp hos Emelie med Andrea, sedan tog jag en välditg tidig buss så jag skulle hinna hem. Jag kom iallafall hem och här hemma har jag hållt på med datorn (som tillexempel att försöka hitta de bruna converse skorna), bakat kakor med mamma och sedan bakade jag bullar själv.

Nu ska jag kolla igen på trailer för filmen "Letters to Juliet" bara för jag mycker att den verkar vara en typisk Fanny film. Haha med Fanny menade jag inte en rolig film (jag har dålig humor jag vet), utan en film för min smak det vill säga en fin romantisk film.

xoxo

I never saw it coming

Alltså jag får seriöst snart ryck!, det finns ett par converse skor i en speciell färg som jag vill ha. Jag har sökt runt på alla möjliga sidor där de har skor. Såklart hittar man på de sidorna alla olika färger på converse skor förutom dem färgen som jag vill ha. Jag blir lite sur. Det ända stället som jag har hittat skorna är på www.converse.com men eftersom sidan är från USA så måste man ju beställa från USA och så kostar det mycket med frakt och en massa andra utgifter plus att det tar lite tid innan de kommer fram. Jag som så gärna vill ha skorna i den färgen.

Föresten skorna som jag vill ha ser ut såhär:
Om du har sätt converse skor i denna färgen i någon butik eller på någon sida, kommentera gärna och berätta. Såklart får du också kommentera även om du inte vet vart man kan hitta skorna. HAHA

xoxo

All the right friends and all the right places

I morgon börjar lovet och det känns verkligen inte så. Jag är helt inställd på att jag ska gå upp som vanligt och ta tåget, det är verkligen konstigt. Jag får iallafall hoppas på att jag INTE råkar ställa alarm klockan som vanligt för då blir det verkligen inte kul, haha. Så skrattar jag.. hur går det ihop? Det går aldrig ihop med mig, haha. 

Men idag har jag varit hemma, jag har städat typ.. det var inte så kul precis. Men jag klarar mig. Jag har ingen fantasi till att skriva mera - tråkig jag vet.

Designen är ny

Nu har jag gjort en ny design. Jag blev faktiskt ganska nöjd med den, haha. Det kommer snart upp ett inlägg också och därför känner jag mig extremt duktig.

Eclipse

Twilight varning - Bara så du vet...
Okej bara för jag som sagt är en twilight nörd så är jag tvungen att ladda upp de nya bilderna från eclipse filmen som har kommit upp. Det finns flera men just nu så hinner jag inte ladda upp flera, men jag kanske gör det sen.


Gud vad jag längtar till Eclipse

It's your moment

Idag hade jag ingen spanska, kan knappt beskriva hur glad jag blev. Spanskan var inställd och jag kan inte göra något annat än att hoppa av lycka, okej jag kanske inte hoppade men jag blev VÄLDIGT glad. Så när jag kom hem så började jag direkt att baka muffins för jag var sugen på det. Jag bakade hälfen av muffinsen i choklad och resten i vanlij. De blev faktiskt för en gångsskull ätbara, kan inte säga något annat än: Fanny jag är otroligt stolt över dig!, klapp på axeln och en guld stjärna i hörnet till dig.

Nu måste jag tyvärr fortsätta städa mitt rum eftersom det är katastrof. Och då kan man fråga sig varför mitt rum är katastofalt, jo det finns ett svar på den frågan och det svaret kan jag. Jag tänker inte säga varför så ond är jag!

Okej då, jag får dåligt dåligt samvete. Jag möblerade om mitt rum igår därför är rummet som det är....

xoxo

Cause everyhing is never as it seems

Okej, nu kommer ett inlägg det var nog allt en överraskning när du såg det va?

Jag tänkte mest bara titta in och visa att jag lever, vilket jag inte vet varför jag fick liksom bara för mig det. Men jag kan kanske berätta om min helg. Jag sovde över med Emelie och Andrea och sedan kom jag hem och gjorde exakt ingenting. Jo på kvällen såg jag melodifestival, inte alls bra. Trodde att det skulle vara bättre men nej. Och sedan idag har jag sov och tagit det lungt, jag har iallafall lyckats äta och "städa" på min spotify.. innan hade jag alla låtar i en spelningslista. Jag kom på att det var väldigt jobbigt så jag delade upp alla i olika spelningslistor - Haha det är nog menningen att man ska ha det i olika spelningslistor, men jag har helt enkelt varit för lat för att fixa det så.

Nu ska jag fortsätta att se på Veronica Mars, har bara två avsnitt kvar på första säsongen.
xoxo

RSS 2.0