I Use To Hate You, But Now I love you....

Söndagen den 17 Maj
Har varit ganska tråkig med uppdatering men det gör något inget, hehe allvarligt så märkte nog ingen av det ,men nu kommer det iallfall ett nytt inlägg som du ser :)

Men iallafall var det sjukkt kul i Fredags/Lördags då vi tjejer var hos Carro och sovde över, hihiih. Ja eller sova kan man ju inte riktigt påstå eller kanske hahah, vi sov i allafall lite xD.. men men. Sedan såg vi också på en massa filmer som var Twilight, Wild Child och Sweeney Todd (som är värsta cutttt filmen), hahah men den var bra.Vi snackade också bland annat och mycket mer, btw Tack Carro för vi fick vara hos dig. 
 
Annars idag har jag suttit och surat över Norges vinst i Eurovision igår.. HAHAHAAH NOOOOTTT. Men Norges låt var helt ok., men så bra för att få nästan alla 12:or var den dock inte xD, men det kanske bara är jag som har wierd smak. 
Men allvarligt idag har det varit en ganska chill dag har kollat på lite film, kollat avsnitt 1x23 av 90210 som var mycket bra gillar alltid bal avsnitt. Sedan har jag också tjänat lite pengar på att göra sysslor -.-, kanske inte världens roligaste.. men pengar är ju alltid bra att ha så.. :D

Taylor Momsen med hennes band (Jenny Humprey från Gossip Girl), hahah denna låten är najjs ;D


Hejdå!
xoxo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

bloglovin
Trackback
RSS 2.0