New Moon clip

Bella's birthday
Älskar där emmet säger, ah dating an older woman. :D

It Magic

Jag lade till mina favorit citat på designen, för det såg lite tomt ut på den innan och sedan älskar jag verkligen de citaten de betyder verkligen vad de säger, föresten är citaten alla från one tree hill. Jag är forfarande väldigt nöjd med designen vet inte varför, hihi. Men idag har jag då hållt på lite i photoshop med designen som jag har berättat, annars har jag inte gjort något speciellt förutom att ha varit inne vid datorn, ätit och kollat film.

Men i morgon ska jag träffa Andrea i ängelholm och sedan ska vi ta bussen till emelie i båstad och sedan ska vi bec och sova över. Mycket kul blir det nog. Och på lördag bär det av till Clara där jag ska träffa de andra, ska bli kul eftersom man inte träffar de så ofta som innan.

Jag känner mig stolt 2 inlägg på en dag, vad är det här. Kanske inte de längst inläggen men det är fortfarande inlägg.

/ Fanny xoxo

Big Smile

JA, jag är glad okej det är jag alltid men jag är extra glad eftersom jag såg på en sida att det har kommit ut en twilight tidning, I SVERIGE!. Så jag ringde pappa och hörde om man kunde köpa den till mig på hemvägen från jobbet, hihi.

Föresten så har jag ny blogg design, blev faktiskt väldigt nöjd för en gångsskull. Passade också på att ändra färger på bloggen så det passade in.

Men ska gå nu, kanske blir ett till inlägg i dag lite senare vem vet.
xoxo

En till liten ny new moon trailer

En kort ny new moon trailer :D

I'm counting the days


1 MÅNAD KVAR TILL NEW MOON PREMIÄREN!

When you wish you could turn back time

Okej jag bestämde mig för att ta den nya designen. Gud det känns väldigt länge sedan jag skrev sist, men nu är jag iallafall här. Idag hade vi allafall Media kunskaps prov, tyckte det var väldigt underligt gjort eftersom man fick använda texter som man hade skrivit och internet till hands. Men jag klaggade inte precis, när öppnade provet jag abra shit detta är ju jätte svårt. Men jag som rusar iväg läste inte igen allt, men jag tyckte iallafall att det gick bra. Man kan ju alltid hoppas det.

Det är ungefär vad jag har gjort idag, fast jag har ju också längtat till Höstlovet som är om 3 dagar. Nu tänkte du säkert men fanny lilla det är ju faktiskt fredag om 4 dagar. Men inte för mig eftersom jag har studiedag på fredag, jippi.

Nu ska jag skörda lite på farmville (nooooooot!), kunde varit så. Jag hade tänkt att se OTH, Gossip girl och 90210 från förra veckan eftersom jag glömde bort att se det.

Hejdå
xoxo

Vilken ska jag välja?

Okej, jag har gjort en nya blogg design. Blev inte så nöjd med den, med tycker att jag behöver en ny liksom.
Har besluts ångest vilken ska jag välja?

Ny bloggdesign


Gamla bloggdesignen


NEW MOON

Bilder från New Moon filmen, det var flera men de fick som sagt inte plats x)

RSS 2.0