18:25

Okej, min dag. Dagen började med att jag gick av tåget i ängelholm och mötte upp Emelie och Amanda. Vi orkade verkligen inte gå till tings så vi tänkte, hmm vi kan ta bussen med linje ett.

Jag kan varna er det skulle vi inte ha gjort, fast har kanske ni förståt redan eftersom jag berättar vilken buss jag åkte... okej vart var jag.

Just det ettan, vi gick i allafall på bussen och satte oss lungt ner i sättena. Med folk i bussen kommer vi helt plötsligt på SHIT! detta är fel buss. Amanda går iallafall av för hon ska till Tings. Jag och emelie satt kvar för vi tänkte att den kommer tillbaka till stationen någon gång. Men istället åkte den runt hela Ängelholm, haha. Gissa hur mycket busschaffören skrattade åt oss när vi satt kvar ensamma på bussen tillbaka till stationen.
Det får bli allt för idag, ska gå och se nya avsnitten av One tree hill och Gossip girl

xoxo

Ny New Moon Poster

Nya New Moon postern, gud jag döör!

Skolfotografering

Foto från gårdagens skolfotografering
- Kan ni hitta mig? (A)

19:30

Efter att ha varit sjuk nu 3 dagar är jag äntligen frisk. Jag vet 3 dagar är inte så länge men det blir tråkigt i längden att vara sjuk. Jag är heldre frisk faktiskt och är i skolan, iallafall nu när jag skriver detta inlägget.
Okej låt se vad har jag gjort i dag, jag har kollat nya 90210 avsnittet, varit inne på datan (ovanligt va?), jag kan verkligen inte komma på något mer än att tv på rummet har varit på nonstop.

Åhh gud jag måste berätta, såg en sådan förhandsvisning på det första avsnittet av Greys Anatomy säsong 6. Längtar tills avsnittet kommer, det verkade jätte bra. Jag vet hur det kommer att sluta, som jag ville.

Ska gå nu, snart Idol - om typ en halvtimme men ändå!
xoxo

New Moon - Behind the scenes


Här kommer några bilder från bakom kuliserna eller vad man kallar det, på New Moon.

Sick person in the house!

Jag är sjuk, ligger här hemma och nyser och hostar. Blää, hatar att vara sjuk. Jag hoppas verkligen att jag blir bättre tills i morgon. För jag orkar inte vara hemma mer, det börjar bli trist.. hahah... vet att det låter väldigt konstigt tycker det själv. Men så är det, hihih.

Eftersom jag är nu hemma och har inget att göra tänkte jag ladda upp lite nya bilder på New moon bakom kulisserna.

Hejdå
xoxo

14:00

Några fina bilder på oss från skolan, haha ;D

16:17

Såg de nya avnitten av One tree hill och gossip girl igår. För det första One tree hill, jag trodde verkligen inte att serien skulle bli det samma utan Lucas och Peyton, det är det kanske inte men jag tänkte i allafall inte på det så mycket nu när det hade vävt in nya personer. Jag ser verkligen fram emot flera avsnitt från One tree hills sida. Där emot Gossip Girl där Chuck och Blair är ett par gör serien ännu mer underbar, jag älskar verkligen chuck  och blair tillsammans.

Föresten så sitter jag just nu på skolan och väntar på mitt utvecklignssamtal, hehe. Kanske inte världens roligaste men som tur tar de int upp betyg än utan det är mer hur det går i skolan och sånt typ.

Som ni kanske har förståt så är jag helt galen i tv-serier. Jag kollar på så många så för att hinna med i skolan kan jag inte följa de tre nya serierna från CW tv som jag gärna hade velat se speciellt Vampire Diaries, hihi. Men det funkar ändå för jag har min kära Twilight film. Men ändå så gillar jag drama serier, just nu måste jag säga att 90210 ligger överst på den lista, shit vad mycket drama och det gillas såaklart.

Ska gå nu men vi hörs kanske i kväll, hejdå!
xoxo

Foton från i fredags

I skolan i fredags fick vi i uppgift att gå ut i grupper och fotografera i princip vad som helst.
Här är då några bilder av de andra 415 bilderna och ja, jag har räknat dem. HAHA
Så här kan det gå när en kamera kommer i några olika händer :D

19:11

Sitter just nu och funderar vilken film jag ska se ikväll. Jag kanske ska se bond, twilight..hmm Jag får väl söka runt lite på internet och hitta något. Men nu mitt uppe i mitt funderande ska jag återvända till min Julönskelista (Jag vet det är väldigt tidigt, men annars glömmer jag bort vad jag vill önska mig). Har kommit på lite mera ytterligare saker att önska sig.
 
Efter att jag för några dagar sedan såg det första avsnittet av 90210 från den nya säsongen som var jätte bra började jag längta till One Tree Hill och Gossip Girl premiären på Måndag i USA.

Och så klart längtar jag till New moon preimären ännu mer efter att ha sett den där trailer, haha.

Hej så länge
xoxo

The 3rd New Moon Trailer

Jag dör verkligen.. nää men gissa hur mycket jag längtar tills den 20 November? :)
Har en känsla av att denna filmen kommer bli så mycket bättre än Twilight :)

Snart så :D

Den 14 september då smäller det, hahaah.
Saknar Lucas och Peyton, hoppas säsoong 7 ändå blir bra :D

All we are

Sitter just nu på svenska lektion, typ det minst anträngande någonsin hehe. Vi fick i uppgift att skriva ett brev till läraren om en själv typ så det var ganska enkelt. Har glömt att berätta vi fick ju igår varsin dator som typ är som ens egen för man får ta hem den och sånt, så det äger. Me likes John Bauer
Annars har vi inte gjort något annat idag än att sitta vid datorerna som en gäng datornördar, hahaha.

Vi slutar om 1 timme och 35 minuter - jag längtar :D

Mitt verkligt långa inlägg slutar här..

Hejdå
xoxo

RSS 2.0