Do you ever wonder if?

Don't you ever wonder maybe if you took a left turn instead of a right
you could be someone different?

LOVE

STOR KÄRLEK. Så sjukt bra, helt enkelt en av de bästa serierna.

Källa till fotona: cwtv

I will remember you

Lite förvirrande är det ändå med tid omställningen. Men stort plus är att förmodligen är det inte så mörkt på morgonarna (när jag går i skolan) då så jag slipper stå med en konstigt gul nobia reflex på busshållsplatsen för annars ser ingen mig, buhu.

Hah, ilandsproblem bigtime. Nu ska jag se det nya vampire diaries avsnittet, älska den serien.

Walking in memphis


Hah, jag och andy innan Bahnhof. Måste bara säga att det var as kul igår. En riktigt rolig kväll, yeah.

Nu ska jag kolla på en massa filmer och inte göra något vettigt, för slö för att göra något annat. Riktigt härlig känsla också att man inte behöver gå upp tidigt nu på en vecka, underbart! Fanny hjärta lov.

If we ever meet again

Snart kommer Andrea hit då ska vi fixa till oss, äta och sånt. För senare ikväll ska vi och Hanna till bahnhof. Yeah, jag borde nog städa mitt rum lite. Gah det ser verkligen ut som ett bomb nedslag hah.

Vi hörs när vi hörs! hah, tyckte att det lät väldigt kul.

Nothing can compares to when you..

Jag håller på att samla ihop alla foton som jag har på mig och jonna från detta året. Det är sjukt många, så nu håller jag på att redigera en massa. Det som jag ska använda alla dessa foton till kommer bli VÄLDIGT bra.

En av alla mycket snygga foton, hah.

No way

Är klar med allt i median, så nu gör jag typ ingenting. Slutar vid 11 så ska äta och sedan ta tåget hem, spännande va? nä. Nu ska jag fortsätta att redigera bilderna som jag förde över till denna datorn igår.

23

NU ska jag starta en gammal dator som har ett hello kitty skal på sig. Haha, där finns en massa gamla och awesome foton. Så nu ska jag föraöver allt till denna datorn och sedan ska jag samla ihop massa som jag ska beställa på fujidirekt, tror jag.

Detta gjorde jag igår kväll in DH, ville skriva FANNY men det gick inte så bra.. hah

Haven't met you yet

Hade prov idag, så vi slutade lite tidigare. Så jag och min friends gick till espresso house och fikade där lite innan vi alla skulle gå skilda vägar. Det är så härligt med höst, så mysigt att sitta inne i värmen på espresso house och dricka lite varmchoklad med marshmallows & grädde. Med underbara vänner.

Nu väntar jag bara på att ungnen ska bli varm så jag kan sätta in min tacopaj som jag har gjort! yes, när jag ska göra mat blir det något gott som tacopaj hah.

Someday

Oj kom på nu att jag inte uppdaterade igår. Men jag stannade kvar i ängelholm ett litet tag efter skolan och va med när emelie och andrea shoppade. Min lön hade inte kommit än, så jag hade typ inget att shoppa för. Sad, men snart ska jag och Jonna shoppa sönder så. Igår pluggade jag faktiskt också VÄLDIGT mycket matte, var nästan inte inne alls något på datorn faktiskt.

Ända sedan jag gick på bussen imorse har jag känt på mig att jag kommer få en bra dag idag, min dagar burkar ju vara bra men lite bättre menar jag. Morgonen började ju bra, så det kanske blir så.

Gammal fin bild!

The call

Har fått ganska mycket gjort och jag är just nu hemma själv. Seriöst det händer aldrig i mitt liv! SÅ UNDERRRBAARTT ÄRR DET. Nu ska jag fota och lyssna på en spelningslista som heter punkt, hasta la vista!

You're amazing, just the way you are

Idag måste jag verkligen fixa klart min reklambild som vi håller på med i media. Jag har gjort klart dokumentationen om den, men själva bilden är inte riktigt klar. Lyckat. Så jag måste verkligen fixa det idag. Detta får bli min plugga dag idag, för jag har annat som jag också måste göra.

Väldigt kul, ännu roligare att jag såg klart igår min vänner säsongbox som jag började se i fredags. Yey, fast nä.

Best I ever had

Snart kommer lite av min släkt hit, för vi ska fira min mamma som fyllde år i veckan. Vi ska äta världens godaste mat och tårta. Hah, kul va? Verkligen! Men nu ska jag göra v mig lite till och lyssna på töntig musik.


We remember different stories

Märkte nyss att man kan ha tidinställda inlägg på blogg.se, inte för att jag kommer ha användning av det. Men tyckte iaf att det var väldigt coolt.

Har nyss kollat på film med min syster, vi såg camp rock 2. Jag är ganska svag för disney filmer hah så jag tyckte att den var bra. Men jag måste bara säga att disney filmer är faktiskt ganska charmiga och gulliga. Fast de slår ju såklart inte twilight, the notebook eller något liknande, heh. Men ändå.


Gone

Har varit och köpt ny plattång, den verkar bra än så länge. Ska testa den mer i morgon, heh. 

Måste bara säga att jag är så sjukt irriterad på en sak, så irriterand. Suck, orkar inte mer. Att lägga ner tid på att skriva ner min frustration här, känns ganska menningslöst. Har verkligen inget mer att tilllägga, så detta var allt.


Love You ’till The End

Hey, har precis kommit hem. Stannade somsagt kvar i skolan med mina friends och blev klar med svenskan, jippie! haha nu ska jag kolla lite på min vänner säsongbox och kolla upp en plattång. Skriver nog mer ikväll.

Hurtful

Besöksrekord igår på bloggen. Underbart!

Snart ska jag måla naglarna, kolla på min nyinköpta vänner säsong 5, fixa en sak med min nya skolväska, faila, fråga en sak, lyssna på just the way you are, plugga (som jag borde göra), damsuga mitt rum lite, fortsätta kolla hellcats avsnittet som jag bara såg halva av igår, duscha och chilla i min jb tröja. haha.

Ofta jag kommer hinna med allt detta, imon ska iaf jag vara duktig för då ska jag stanna kvar i skolan med mina friends och plugga (vi har väldigt mycket plugg). Även fast vi slutar 12.

Ganska gammal bild på oss

I can't wait forever

LÄNGTARR TILLS IMON, bara så alla vet hah.
kom hem idag som vanligt efter skolan. Var faktiskt duktig och städade lite i köket heh. Nu lyssnar jag på mysig musik och taggar DH ikväll.

Måste bara berätta att idag fick jag klasskorten! äntligen, alla andra fick dem förra veckan. Men jag som har flyttat får all post med eftersändning så allt kommer väldigt sent. Jag blev helt okej på bilderna. Typ.


If tomorrow never comes

Det händer inget alls i mitt liv. Det händer inget på facebook (som vanligt typ) och jag har kollat alla bloggar som har uppdaterat på bloglovin. Fast ändå så är livet väldigt bra. Har en jäkligt stor lyckokick just nu, inget har hänt. Allt är bara så awesome.

John Mayer på spotify nästa!
Kan berätta att mitt pluggande inte gick så bra, duktigt Fanny. Men jag fick lite gjort iallafall.


When something is meant to be

Okej, nu ska jag plugga järnet. Svenska, matte och media. Nu kör vi.
Bloggar mer ikväll när jag har pluggat massor och ätit.

A different side of me

jag gillar att jag ser ut som typ världens suraste tjej, hah.

Försökte att göra en ny header till bloggen, men de blir inte lika bra som den jag har nu. Headern är ju lite för liten som den är nu, men jag skiter i det. Det får vara så. Nu ska jag försöka plugga fram tills 8 för sedan ska jag göra en sak.

Nä nu får jag börja plugga!
Föresten måste ju dela med mig av att allt är nästan upppackat i huset och gissa vad min mamma hittade då? jo the notebook filmen. Underbart måste se den igen, ikväll.

VERONICA DI ANGELO, for u jonna

Idag var jag med jonna, lika kul som vanligt. Måste säga att det ärverkligen kallt, förutom på mitt rum då som var en bastu hah. Det känns verkligen som det kommer bli vinter snart, inte helt fel tycker jag. Vinter jackor, överdrivet varma kläder, snö, julmys och pepparkakor det är inte fel det. Fast tycker att det kan vara lite mer höst innan det blir så.


heartbeats

Vet inte om jag har sagt detta innan, men John Mayer är verkligen min gud eller något hah. Han är så bra och texterna i hans låtar är något av det finaste som finns. Verkligen.

Kom hem för ungefär 2 timmar sedan och fram tills nu har jag suttit bänkad och kollat på avsnitt från en liten halvtöntig tv-serie. Samtidigt som jag har fått världens nostalgi känslor. Så mycket minnen, var verkligen helt galen i den serien när jag var mindre.


The man who can't be moved

Nu ska jag snabbt hoppa in i duschen och sedan fixa till mig. Ska ju om några timmar till dopet. Måste skynda mig nu!

Föresten så har jag förstora bredden på bloggen lite, så bilderna i bloggen blir lite större. Tyckte att det blev bra. Men är headern lite för liten, fixar det någon dag.

Airplanes


Jag är trött och orkar just nu inte blogga. Jag ska kolla bloglovin, facebook och sedan ska jag sova. Ska på dop och allt i morgon så jag kanske borde vara pigg då. Kom på att jag har inte bloggat något alls i dag, men jag gör det i morgon stället.

Hasta la vista!

Just the way you are

Igår stack jag somsagt direkt till jobbet efter skolan, det blev att jag slutade vid 10 på jobbet. Heh det blev lite sent med allt, så gissa om jag var EXTREMT trött i morse. Men nu är jag iaf i skolan, vi har lite rast eller något. Så därför tänkte jag att jag kunde blogga lite och lägga upp några bilder från igår i skolan.

Kul att det tog verkligen as långtid att ladda upp bilderna, men här kommer de iaf.







Autum

Har precis varit ute i det fina höstvädret och fotat lite. Blev väldigt sugen på att göra det av någon anledning. Ska redigera några foton senare och kanske lägger jag in någon i bloggen får se. Men ska typ äta nu, skriver mer sen.

highway man, oh god

1. Tre namn jag lyssnar till:
2. Någonting jag tycker om med mig själv:
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:
4. Detta är jag rädd för:
5. Tre saker jag vill ha varje dag:
6. Tre saker jag absolut inte kan göra:
7. Detta tycker jag om att göra:
8. Detta vill jag göra just nu:
9. Bästa känslan:
10. Värsta känslan:
11. Egenskap jag gärna vill att min partner har:
12. Är jag kär just nu?
13. Jag vill gifta mig:
14. Följande saker vill jag göra innan jag dör:
15. Min käraste ägodel:
16. Något jag vill ha i present:
17. Detta har jag på mig just nu:
18. Favoritkläder:
19. Favorit djur:
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:
21. Favoritlåt just nu:
22. Roligaste ämne i skolan:
23. Tråkigaste ämne i skolan:
24. En bok jag gillar:
25. En film jag älskar:
26. Favorit tv-program?
27. Favoritdoft:
28. Detta äter jag gärna:
29. Dricker helst:
30. Favoritgodis:
31. Hit vill jag gärna åka på semester:
32. Färg på mina ögon:
33. Min längd:
34. Jag tror på:
35. Jag spelar:
36. Person jag beundrar:
37. Så här bor jag:
38. Antal döda krukväxter i hemmet:
39. Det här tänder mig:
40. Det här gör mig avtänd:
41. Favoritfärg:
42. Favoritcitat:
43. En hemlighet jag vet:
44. Bästa present jag fått:
45. Senast köpta skiva:
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är:
48. Udda förmåga/egenskap:
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:
50. Vad lyssnar du på just nu?
51. Vad har du gjort/ska du göra idag?
52. Var är dina föräldrar födda?
53. Vad är det senaste du installerade på datorn?
4. Vilken är din favoritrestaurang?
55. När badade du i en pool senast?
56. Har du varit med i någon skolpjäs?
57. Hur många barn vill du ha?
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?
60. Vad har du för TV-kanaler?
61. Har du åkt moped någon gång?
62. Har du busringt någon gång?
63. Har du fått felparkeringsböter?
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?
65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?
66. Har du en egen trädgård?
67. Vilken är din favorit bland tecknade/animerade serier?
68. Kan du alla orden i nationalsången?
69. Badkar eller duschkabin?
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
71. Favoritpizza?
72. Chips eller popcorn?
73. Vilken färg på läppstift använder du?
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?
76. Apelsin- eller äppeljuice?
77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?
78. Favoritchoklad?
79. När röstade du senast?
80. När åt du en hemodlad tomat sist?
81. Har du vunnit en prispokal någon gång?
82. Är du bra på matlagning?
83. Klarar du att tanka själv?
84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på
85. Pepsi eller Coca Cola?
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?
87. Vad var det senaste du handlade?
88. Har du kräkts offentligt:
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken:
90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
91. Har du ringt något betalnummer:
92. Kan man vara vän med sitt ex:
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast:
94. Hade du mycket hår som liten bebis:
95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar:
96. Vad har du i din väska:
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig:
98. Vad är du tacksam för idag:
99. Var hittade du den här listan:
100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät:
Tre namn jag lyssnar till: fanny, inget annat
Någonting jag tycker om med mig själv: just nu min hårfärg
Någonting jag inte tycker om med mig själv: det behöver vi inte gå in på
Detta är jag rädd för: för vad andra tycker om mig...
Bästa känslan: att livet är så underbart, så inget kan gå fel.
Värsta känslan: När verkligen ALLT går fel.
Egenskap jag gärna vill att min partner har: charmig och snäll
Är du kär just nu? nope
Jag vill gifta mig: we will have to see
Min käraste ägodel: min skoldator/mitt rum
Något jag vill ha i present: hm..
Följande musikstilar tilltalar mig mest: ingen speciell stil, men jag gillar JOHN MAYER
Favoritlåt just nu: all we every do is say goodbye
En film jag älskar: The notebook, inception, twilight.
Favorit tv-program? One tree hill
Detta äter jag gärna: POMMEESSS
Favoritgodis: Lakris
Hit vill jag gärna åka på semester: USA
Färg på mina ögon: gröna, gula
Min längd: 170 cm
Favoritfärg: röd
En hemlighet jag vet: om jag skulle berätta den här, är det väl ingen hemlighet längre? right?
Bästa present jag fått:
Senast köpta skiva: alltså, jag köper inte riktigt cd skivor.
Udda förmåga/egenskap: har ingen aning.
Vad lyssnar du på just nu? John Mayer
Var är dina föräldrar födda? Ystad och malmö
Vad är det senaste du installerade på datorn? kommer faktiskt inte ihåg
Har du åkt moped någon gång? Klart, hade jue en innan.
Har du busringt någon gång? OFC
Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? Nej har aldrig gjort det, men skulle kanske vilja det.
Vilken är din favorit bland tecknade/animerade serier? typ allt från disney channel, hah
Badkar eller duschkabin? duschkabin
Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
Favoritpizza? någon från la pizza, kommer inte ihåg namn :)
Chips eller popcorn? fan vad svårt, men lantchips kan jag nog inte klara mig utan.
Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?
Apelsin- eller äppeljuice? äppeljuice, helst bravos hihi
Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? kommer faktiskt inte ihåg.
Favoritchoklad? mörk choklad.
Har du vunnit en prispokal någon gång? ingen pokal, men medalj haha.
Är du bra på matlagning? helt okej.
Pepsi eller Coca Cola? RAMLÖSSSA FOR THE WIN
Vad var det senaste du handlade? en ring
Har du kräkts offentligt: nej for fan, hata att spy
Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken: hitta den sanna kärleken, tror jag.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: ja faktiskt
Kan man vara vän med sitt ex: ja, varför inte?
Hade du mycket hår som liten bebis: haha, nej var typ flintskallig
Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar: har inget....
Favorit citat/ordspråk: finns många, men "everything happens for a reason" är klockrent.
Tyckte du dessa frågor var kul? haha jadå!

All we every do is say goodbye

Ända sedan den 9 september 2009 då det var 09-09-09 09:09, har jag nästan sett fram emot när det skulle bli 10-10-10 10:10 (för jag menar hur coolt är inte det?). Men vad tror ni att jag gör idag då? jo jag glömmer helt bort det, va fan. Jag som vísste exakt vad jag skulle önska mig osv. Störigt.

11-11-11 11:11 är kanske också coolt, men det är ju 1 år, en månad och en dag kvar tills det. Man kan ju undra vad som har hänt tills den dagen. Tänk vad mycket som kan ha förändras på ett år. Jag undrar verkligen hur allt är om ett år. Och sedan undrar jag om jag kommer komma ihåg att det är 11-11-11 11:11 om typ ett år, antagligen inte haha.


I don't mind spending everyday...

Kom hem för typ 1 timme sedan från jobbet. Det gick bra, fick hem lite ostar också. Alltså jag jobbar i en ostaffär därför fick jag just ostar, hah. Väldigt goda ostar iaf.

Lite spontant innan skulle till jobbet idag blev det att jag färgade håret. Äntligen är mitt hår mörkbrunt och inte någon solblekt konstig färg. Awesome. Nu ska jag faktiskt hitta The notebook filmen, har jag bestämt mig för. Jag vill verkligen se den.

She will be loved


Såg nyss en sjukt gullig video. Blev så jäkla sugen på att se The notebook, men den är någonstans bland alla flyttkartonger i den gigantiska högen. Där man verkligen inte kommer åt kartongerna. Suck. Så jobbigt, ville verkligen se den.

Jaja, jag kommer typ jobba hela dagen. Börjar vid 2 och är nog klar för dagen vid halv 8, hah tur är väl att det är väldigt bra på jobbet. Är så glad över det, så bra att ha pengar.

On and on

Jag är nominerad till veckans blogg hos Chasingstars.
Hur awesome är inte detta?
Om du vill rösta på mig gå in på denna LÄNKEN och kommentera nummer 5.

Don't stop believin

Idag har jag haft en sjukt kul dag med Jonna. Det var ju väldigt länge sedan vi träffades sist, så det var extra kul att träffas. Och dessutom har jag ju visat mitt kära hus för Jonna nu också, jag har börjat bli väldigt bra på att vara guide i huset hah. Bara så alla vet.

Det brukar bli en massa bilder när jag har vatt med Jonna som vanligt. Det är typ vår grej eller nåt för vi göra det varje gång vi ses. Vilket blir lite jobbigt nu, för det finns en massa fina bilder från idag som jag vill ha på min vägg. Tyvärr är väggen full så de får inte plats. Men jag löser väl det på något sätt, hoppas jag.












Dancing on my own


HAHAHA, JAG ÄLSKAR DENNA BILDEN!

Sitter just nu med coola jonna, vi kritiserar bloggar hah. Så elakt. hah. Skriver mer sen ikväll efter att jag har ätit mig mätt på taaacoooossss.

Shut up

Har verkligen inget intressant att blogga om. Utan ska istället åter gå till hellcats, kenza & Tyra show och 2 missade vampire diaries avsnitt.

Jag har iallafall fått upp bilderna på väggen nu, det blev ganska bra. Men känns som något saknas.

Again, again and again



Fick bli en bild på Jonna, bara för att jag ska va med denna härliga tjej på fredag. Som det för övrigt var väldigt sedan sen jag träffade.

Nu ska jag faktiskt plugga, vi har aldrig läxor ju. Men det är faktiskt skönt att bara göra allt klart. Så det är vad jag ska göra. typ. Och sedan måste jag såklart tagga Greys anatomy som börjar ikväll, plus så måste jag bara säga att desperate housewives var verkligen bra igår!

Just a small town girl

Hade matte idag i skolan, fett segt. Matte B är något av det tråkigaste och svårtaste som finns, men måste tyvärr ha den kursen. Så det väl bara att bita ihop. På lunch rasten var jag, Emelie och Andrea inne en sväng på H&M. Hittade ett par väldigt snygga jeans som var faktiskt inte alls dyra. Det var något erbjudande tror jag, köpte dem iaf och är super nöjd. Har också hittat en ring som jag vill ha, men tyvärr fanns den inte i min storlek.

Ha det!

Breakeven

Chokladbolls dax! bakning på G :D :D :D:D:D:D:D:D:D:

They bring me to you

När jag kom hem idag tog jag fram gamla skolkataloger och kollade i dem. Hah, det är något av det roligaste som finns. Som man såg ut. Bara för jag kollade i alla de gamla skolkatalogerna insåg jag lite mer nu hur mycket jag vill att de nya skolkatalogerna ska komma. Och att skolfotona ska komma.

Har dessutom haft nu under ett tag ett extremt behov av att kränga chokladbollar, helt underbart vad gott det hade varit. Så ska förmodligen baka några ikväll.


Keep holding on

Alltså jag har fått dörrar på garderoben nu, så det syns inte på bilden eftersom jag fotade den innan idag. Orkar inte fota en ny för det är mörk och hade sätt fail ut. Men på ett ungefär ser mitt rum ut såhär. Mitt rum är det ända som är typ upp packat resten av huset är fullt med kartonger, heh.



To the end


Fan vad härligt, nu har jag nästan packat upp allt. Ska bara hänga upp spegeln, fotona och sedan ska pappa fästa upp dörrarna till garderoben. Det är tydligen visning i visningshuset som är på vänster sida om vårt hus. Så helt plötsligt när jag går runt i pyjamas står det någon random och kollar. När jag ser honom går han iväg. hu?

Jaja, nu har jag klätt på mig som tur. Ska städa lite till på rummet och sedan göra lunch. Det kanske blir så att jag lägger upp lite bilder på mitt rum ikväll, eftersom det är nästan klart.

We're not gonna take it

Min mage är propp mätt av en massa popcorn, godis och chips. hah, tror verkligen inte att jag kan få ner mer i min mage även fast det är så sjukt gott. Idag har jag faktiskt fått upp min garderob (eller nästan, saknas bara dörrar) men det fixar väl pappa i morgon eller nåt. Ska också försöka sätta upp bilderna på min vägg imorgon om jag hinner.

Jag faktiskt inget mer att berätta så, jag bloggar väl imon? nja får väl se hah. Just det kom nyss på en cool spelningslista på spotify som jag ska göra. (Y)

Don't ever look back

Har börjat se en ny serie på nätet. Serien heter Hellcats och är väldigt awesome enligt mig.

I serien finns det faktiskt två stycken som har haft någon roll i one tree hill sedan innan. Det är Matt Barr och Robbie Jones som spelade Psycho-derek och Q i one tree hill. Fy fan vad jag hatade psycho-derek i one tree hill. Jag visste inte riktigt hur det skulle va att se honom i en annan roll. Men det löste sig iaf heh. Han vara mycket snyggare och inte alls scary, hah (som i one tree hill). Sedan är det också några bekanta ansikten som man kanske känner igen. ME LIKE!


Never alone

Äntligen fungerar min blogg igen, det var fan läskigt när det inte gick att gå in på www.peaceandccokies.blogg.se jag trodde nästan att den hade blivit hackad, hah. Men som tur var det nog bara något fel hos blogg.se heh.

How to fix things

Igår fick jag lite spontant ett jobb. Något jag verkligen inte hade räknat med. Jag jobbade igår första gången mellan 16:00 - 21:30, heh. Det gick bra tyckte jag, så jag har fått några dagar som jag ska jobba. Är verkligen svinhungrig så orkar faktiskt inte skriva mer.

Detta var mest en liten uppdate, eller något. Men vi hörs!

RSS 2.0