Happy day

Det var en bättre jul än vad jag hade kunnat tänka mig, jag fick allt jag önskade mig och lite till. Det var en sak som jag inte trodde i överhuvudtaget att jag skulle få men jag fick. Jag blev lyckligast i världen. Denna saken var en ny mobil. En samsung touch mobil, den heter Samsung S5230. Men man får inte glömma bort att jag också fick en massa filmer, böcker säsongboxar, scrapbooking saker med mera som jag också blev väldigt glad över.

Lite sen juluppdatering men vad kan man göra när man är helt inne i filmens värld och har sett sedan juldagen 7-8 filmer, hehe galen jag vet. Jag gjorde iallafall en paus i filmens värld och var på väla idag på mellan dags rea. Det var inte så mycket folk det hade tydligen varit mer igår. Tur att man inte var där då.

Hoppas ni andra hade en bra jul
xoxo

Dagen D

Jag kan kanppt fatta att det är faktiskt julafton i morgon. December har gått så snabbt att jag har kanppt hunnit längta riktigt till julen. Det är inte föränn nu de sista dagarna som jag har börjat fatta, haha och idag när jag hjälpte mamma att göra julgodis fick jag också denna julkänslan.

Men imorgon bär det av till släktingarna där det ska firas jul, jag längtar. Är helt säker på att jag inte kommer hinna slänga in ett god jul inlägg här på bloggen. Så därför önskar jag er alla en god jul, hoppas ni får fina julklappar.

Fanny

Jag hittade en mall på en sådan här vännerbok uppslag, tyckte det var lite kul så bestämde mig för att fylla i den och piffa upp det till så jag ville ha det. - Hoppas man ser vad det står.


Take it all away


Jag kan knappt fatta att det är bara 3 dagar kvar till jul. Jag längtar så. Jag har så mycket jag önskar mig som jag önskar att jag får. Det är så frestande när man ser paketen som ligger under granen jag vill bara öppna dem, haha. Sedan försöker jag alltid lista ut vad det är i dem men jag failar alltid på det för min mamma känner mig så väl att hon slår in det jobbigt så man kan aldrig gissa, men om man nu lyckas gissa till sig något så är det såklart inte det man tror och jag är väldigt bra på att lista ut. Lite deprimerande så det är som sagt tur att det är snart jul.

Föresten när jag ser på OC bilden med Seth och Summer kommer jag att tänka på hur mycket jag saknar den serien. Kom att tänka på hur mycket jag kommer att sakna ONE TREE HILL när det slutar, jag hoppas på ett slut där Peyton och Lucas kommer tillbaka.

Oj, långt inlägg här
xoxo

This moment


Asså så sjukt kul, även om jag är team edward kan jag inte låta bli.. gud va kul.

Yes igår slutade man skolan och det är jullov, det är väldigt skönt med lov så man slipper att gå upp klockan 6 varje morgon. Men jag kommer ändå sakna kompisarna. Jag är hel förvånnad över all snö som har kommit det var riktigt länge sedan det var såhär mycket snö och så här kallt. Men det är väl ändå bra med en vit jul åtminstone. Föresten igår så var jag hos frisören och klippt mig, det var verkligen länge sedan jag klippte mig så mitt hår var ganska slittet. Fast nu är det slitna borta och jag har fortfarande långt hår, Perfekt!

Föresten snart ska jag gå och se New Moon igen och denna gången med Nicolina det ska bli sjukt kul. Vi ska gå as tidigt på dagen haha så snart ska jag iväg. Okej, kanske inte snart men om typ 3-4 timmar. LÄNGTAR!

Det var allt för mig
xoxo


Magical

Om 2 veckor är det Julafton!
Jag har media lektion nu och vi håller på med redovisningar av Radio projektet. Det innebär att vi ska sända vår radiokanal på johnbauers radio kanal typ. Snart är det min tur jag vill verkligen inte, det kommer bli så pinsamt. Jag hoppas att det går bra.

Annars ska jag när jag kommer hem packa för jag ska till Göteborg imon. Det ska bli väldigt roligt, ska gå på julmarknad och göra en massa annat juligt. Så jag är ledig i morgon från skolan och det är ju inte dåligt. Hihi

xoxo

Citat <3


Jag hade tänkt att lägga ut mina favorit citat:

Everyone needs something to believe in. - Peyton
Dont be afraid to be great cause you are. - Nathan
There are 6 bilion people in the world, 6 bilion souls somtimes all you need is one. - Peyton
People how were meant to be together always find their way in the end. - Brooke
When you wish you could turn back time. -  
Believe that dreams come true every day, because they do. - Lucas

Kom på nu att de flesta citaten kommer från One tree hill, hihi. Den serien är verkligen bäst på citat.


I dare you to move

Jag tycker synd om mig själv. Jag har just nu rast så det är ganska okej, men bara i 15 min. På måndags efermiddagar har jag spanska i tre timmar!!!! det är något av det sämsta. Om jag inte hade haft spanska så hade jag slutat redan vid 11:00. Men nu har jag spanska så därför får jag sitta i tre timmar med spanska och sluta vanlig tid.
DET ÄR SÅ SYND OM MIG

Haha var bara tvungen att ta ut min ilska lite (A)

Ha en bra dag alla andra hejdå
xoxo


You know


Jag har gjort ännu en design den blev lite tuffare (eller vad man kan kalla det) än den gamla och det var just det jag sökte efter, något var i still med den jag hade innan men med lite mörkare färger. Så jag blev nöjd.

Vilken tyckte ni var bäst den gamla eller den nya?


Pictures of youOm 21 dagar är det julafton. Kom att tänka på innan gud vad snabbt detta året har gått i början av året gick jag i 9:an och nu går jag första året på gymnasiet, skrämmande. Men det gör ju såklart ingenting att det går snabbt till julen för det är det bästa, men om man tänker efter så går det faktiskt väldigt fort för om 15 dagar är det jullov det är om ungefär 2 veckor, shit blir lite rädd nu tiden bara springer iväg.

Snart är radio projektet som vi har i skolan snart över, phu. Jag tycker inte att det är så roligt så det är ganska skönt att det är snart över. Fast nu får jag det att låta som världens tråkigaste skolprojekt. Men det har faktiskt varit roligare än vad jag hade kunnat tänka mig.

Okej, när jag kom hem i dag så bakade jag lussekatter med min syrra, det var kul. Gillar det för det är väldigt gott (såklart) och sedan blir det en sådan speciell julstämning. Annars har jag ätit då och nu ska jag nog pilla lite i photoshop får helt enkelt se.

xoxo

RSS 2.0