I can feel it inside, somthing good has begun

Nu ska jag slå in en massa julklappar och lyssna på min och Andrea's jul spelningslista. Och sen ska jag se några Gossip girl avsnitt som jag har låtit laddas lite. Just det, måste också fixa en sak med fotoprojektet.

Just a dream

Har varit ledig idag, studiedag som jag skrev igår. Började med att jag verkligen sov, som faktiskt var väldigt länge för att vara jag. Sen idag har jag sprungit mellan inomhus och utomhus, har försökt fota de sista bildena till foto-projektet. Den har ju varit så kallt så man har inte kunnat vara ute så länge. Mellan varven har jag också hunnit med att äta tacopaj! och lite annat.

Ikväll hade jag ju tänkt att se DH som vanligt, men så är det inte ikväll. Var ska jag titta på ikväll nu liksom?!

oj långa fingrar?!

The world spins madly on

20:55
- Jag äter något väldigt gott.
En skål med vanilj glass, varma hallon och choklad sås.

Nu ska jag kolla facebook och bloglovin. Sen ska jag fortsätta att se en film som jag började se på igår.

Got your picture in my head

Exakt såhär snygga kan nog ingen annan bli på bild. Vi satt idag i en datorsal typ på median och där fanns en mac dator med denna roliga webbkameran (hihi, väldigt spännande). Annars helt okej skoldag, föresten något helt annat. Imorgon är det ingen skola FÖR JAG HAR STUDIEDAG! SÅ SJUKT BRA!






I was wrong

ASSÅ FY FAN VAD DET HAR SNÖAT! ofta det har snöat i skåne liksom. Eller iaf där jag bor, här brukar det bara vara slask och kanske lite snö. Men så är det tydligen inte denna vintern. 

Inte alls ansträngande dag i skolan föresten, slutade 12. Jag har inget att blogga om eller något. Men jag måste bara få beklaga mig lite över morgondagen. I morgon slutar jag 11 (YEAH), men tyvärr så ska vi göra något med hela skolan vid 2. Som man måste vara med på, så lönt att åka hem och hinna vara hemma i typ 1 minut. Så jag MÅSTE STANNA KVAR I SKOLAN I 3 TIMMAR. Fast jag kommer ju hitta på något skoj med emelieochandrea, men ändå liksom!

Born for this

Hade mattprov idag jue. Alltså det kändes helt ok, men jag kan inte säga att det gick bra på provet för då kommer det säkert visa sig att det gick as dåligt, haha. Så får se när jag får tillbaka det hur det gick (hey, jag tänker väldigt konstigt). Nu den roliga biten av dagen, eftersom vi hade prov så fick man gå när man var klar. Så då stack jag, Emelie och Andrea till espresso house och fikade. Och drack lite varmchoklad.


Btw detta inlägg är det 400:de som jag skrivit på bloggen, lite smått coolt.

I'll be

Det som jag måste göra idag är att plugga, jag har matte prov igen (imorgon). Denna gången är det på kapitel 2. Kapitel 1 fattade jag verkligen 0 av. Men detta fattar jag iallafall något av, så man kan ju hoppas att jag klarar provet. Jag hade för övrigt en kul dag med Jonna igår, vi var ju på väla. Jag handlade inte alls mycket, men Jonna shoppade verkligen loss. Det var kul såklart, ofta att jag har haft tråkigt någongång med Jonna liksom, haha. Kom på en sak, vi brukade faktiskt innan träffas väldigt sällan (haha typ en gång i månaden eller mindre). Men nu har vi faktiskt börjat träffas oftare, det är bra jobbat av oss.

Men nu måste jag verkligen fortsätta med matten. Fast först ska jag bara kolla lite bloglovin och facebook.

If I could


Idag ska jag träffa denna tjej, det var faktiskt en tag sedan sist. Vi ska spendera sönder alla våra pengar, okej kanske inte alla. Nä men vi ska iallafall till väla. Det var faktiskt ganska länge sedan jag var där!? kom jag på nu.

I don't believe you

Just nu plattar jag mitt hår för fullt, ska snart ta mig till jobbet. Kommer jobba ungefär hela dagen, kommer inte hem föränns vid 8. Intressant att jag kommer komma hem till en släktmiddag som är i fullfart på gång vid den tiden. Mårtengås är vad som det kommer ätas. 

Jag hatar att det är upppehåll bland tv-serier i USA, för nu kommer det inte komma något nytt avsnitt av vampire diaries på typ 2 eller 3 veckor. Jag måste ju se det. Vänta lite, jag har ju inte berättat om Harry Potter igår. Fy fan vad filmen var bra, så jäkla bra. Jag kan verkligen inte beskriva med ord hur bra den var (Vissa recensioner av filmen kan bara slänga sig i väggen rent utsagt), så det ända jag kan göra är att längta tills våren när den andra delen av filmen kommer på bio.

I could relive those days

Har precis kommit hem, har varit i iväg på några ärenden med mi madre. Såklart gjorde jag bort mig lite, när vi hade handlat på maxi och var påväg till bilen. Så tar jag tag i en av papperspåsarna i kundvagnen, hela påsen går sönder och jag tappar allt på marken. Så krossad ägg förpackning, mjölk, äppelmos med mera låg utspritt över parkeringen. Great.

Så duktig är ja, nu ska jag äta och kolla facebook lite snabbt. Sen ska jag ta något snabbt att äta, möta upp några vänner och ta bussen. OCH TILL BION OCH SE HARRY POTTER!

I keep on running, keep on running

Imorgon ska jag verkligen se HARRY POTTER 7 DEL 1, tror inte någon kan förstå hur mycket jag taggar (haha). Filmen kommer antagligen vara grym som de andra. Bara för att jag nördar Harry Potter så ska jag kolla något något program på kanal 5 som hette typ "magin bakom Harry Potter" eller något. Jag förstår inte riktigt varför jag ska göra detta.

Och min dag. Hade en kort och bra dag i skolan, slutade 11 hade media och åt världens godaste lunch i matsalen. Vi fick också tillbaka något prov som vi hade haft i media kommunikation, VG +. Awesome!


Amazing, because it is

I hear your name in certain circles
And it always makes me smile.

Don't forget

Just nu håller alla förfullt på med min garderob, alla och alla min mamma och jag. Det ska bara borras lite och hängas upp några hyllor och stänger. Så när det är klart kan jag faktiskt fixa till mitt lite halv röriga rum. Jag orkar inte blogga, ska snart äta. Just det imorgon kommer poolen, med lyft kran och allt. De måste lyfta poolen över hela övervåningen till baksidan, för de kan inte placera den på något annat sätt. Känner att detta kommer bli lite spännande att se.

Och eftersom jag har sovmorgon imon så hinner jag kanske se lite när det händer, haha.

I can't get away from you

Jag älskar verkligen att lyssna på musik, det är så sjukt underbart. Speciellt att lyssna på min ipod, för den har bäst musik hah. Föresten jonna, varför raderade du din blogg? Jag hoppas innerligt att du gör en ny snart. För annars vet jag inte vad jag gör, oj oj här är det djupt. Det är ganska otroligt hur mycket mindre ångest man har inför måndagens sista lektion - engelskan längre, kan bero på att en "lärare" har slutat nu och vi har våran gamla lärare. Jag gillar att jag pratar om tre olika saker som inte änns hör ihop med varandra.

Jag orkar inte skriva mer på detta konstiga inlägg, så detta var allt.

snygg gammal bild från 1:an

The world spins madly on

Kaos, det är ett väldigt bra ord för hur mitt rum ser ut just nu. Vi håller på att fixa min garderob, ska ut till ikea och köpa korgar, hyllplan osv. Allt kaos som var i garderoben innan är nu tom och ligger istället utspritt överallt i mitt rum. Det ligger också galjar lite överallt, vilket inte är så skönt om man råkar trampa på en sån. Jag lovar, det kommer hända snart och då kommer det att göra väldigt ont.

Min systers pianospelande från övervåningen gör att min musik från datorn låter helt fel. En bra låt och typ köp varmkorv på piano låter inte så bra tsm kan jag berätta.

All I ever wanted


Äntligen sitter jag vid datorn. Kom hem från ylva vid lunch tid, så när jag hade ätit lunch stack jag direkt till jobbet och har varit där typ hela dagen. Faktiskt lite små jobbigt, men jag får ju pengar så. Föresten livet leker, jag har fått min lön (SÅ JÄKLA BRA!). Lönen var ju verkligen försenad för det hade blivit något fel, men nu är det tydligen fixat.

Allt är så bra! Nu ska jag kolla nya vampire diaries avsnittet (♥) och kränga det bästa som finns, såklart pratar jag om lantchips.

Emelie p

Har egentligen svenska lektion, men min lärare är sjuk. Så jag har typ den slappaste lektionen någonsin, hah. Vid 11 ska jag ta tåget hem. SKÖNT!

Och sedan ikväll ska jag till Ylva och träffa några andra. Det var faktiskt länge sedan jag träffade dessa människor, så det ska bli kul.

punkt

Har verkligen inget intressant att berätta om. Jag har iaf gjort klart svenskan och sedan har jag kollat nytt avsnitt av hellcats. Inget mer att berätta, sorligt.

En sak som är så sjukt irriterande är att jag vill så gärna shoppa, det finns så mycket som jag MÅSTE handla. Jag vill shoppa! Men såklart har min försenade lön inte kommit än. När den kommer är en sak säker, jag och jonna ska shoppa sönder.

It's been a long time

Slutade 11 idag, så jag åt och sedan tog jag tåget hem. Nu ska jag plugga massa svenska, vi har ett uppsatts som ska lämnas in imon. Awesome, fast nä.

sommaren 2010

Forever young

Hej, jag såg nyss världens roligaste grej. HAHAHAHAHAHA, måste bara skratta LITE!
kul att jag ligger på golvet och verkligen inte hålla mig för skratt!

Free fallin'

Media prov idag direkt på morgonen. Som tur var det inte världens svåraste prov precis, men får helt enkelt se när jag får tillbaka det hur det gick. På eftermiddagen hade jag fotoA, det är verkligen en av de bästa lektionerna i veckan. Vi har börjat på ett projekt  som vi ska hålla på med tills december, där vi skulle välja ett tema och fota 5 bilder inom det området. Jag emelie&andrea visste inte vad vi skulle ha för tema, så vi bestämde oss för att fota lite i fotostudion istället.








Going back to where I first saw you

Lets plugga media, kan ju vara bra att göra det. Men tanke på att jag har prov i det imorgon, det kommer nog inte bli några problem. Tror jag. I dag i skolan failade Andrea verkligen big time i matsalen, vilket resulterade några klappningar och en fanny & emelie som dog av skratt. Obeskrivligt kul!

Jag kan ju berätta att jag failade rejält här hemma för några timmar sedan, men mer behöver jag inte riktigt gå in på känner jag, hah. Föresten ikväll är det DH tagga.

When I see your face

Kanske dags att uppdatera idag? Fram tills nu har jag varit i skolan, slutat tidigare, fått en guldstjärna i kanten på engelskan, åkt tåg, pysslat i illustrator, lyssnat på musik, ätit toast med mera.

Nu ska jag snart äta, men innan det ska jag fortsätta på en lista. Listan är ingen mindre än 100-saker-jag-ska-göra-innan-jag-dör listan. Har än så länge skrivit ner 32 saker, så jag har en ganska lång bit kvar innan jag kommer bli klar med listan. Det kommer bli väldigt kul att göra vissa saker på listan, kan jag berätta.

Running up that hill


Sitter och äter glass för fulla bullar, jag har väldigt ont i halsen så det känns ganska bra med glass nu.

När jag ändå är inne på något tråkigt så har nog ingen missat att skolan börjar imorgon (för de flesta börjar väl imon?). Jag tycker faktiskt om skolan, har inga problem med att vara där. Men att gå upp imorgon klockan kvart över 6 hade jag gärna skippat. Lika mycket som jag gärna hade skippat engelska som jag har sista lektionen. Kul dag jag kommer att ha i morgon.

Men för att göra det bästa av situationen är det nog bäst att jag tar på mig det största leéndet jag kan hitta, tar med mig den gula nobia reflexen så lilla busschafören inte bli arg för att man inte ser mig i busskuren och tar mig till skolan imorgon. Så ska det vara.




One day

Kom hem från Emelie för att tag sedan, det var kul som vanligt. Vi åt på abbes, var i båstad osv. Så fram tills nu har jag hjälpt till med en sak till huset. Äntligen är det klart.

Jag hittade nyss en underbar spotify spelningslista, som är lite vampire diaries inspirerad riktigt bra alltså. Och på tal om vampire diaries, avsnittet jag såg i fredags obeskrivligt bra. JAG ÄLSKAR VAMPIRE DIAIRES. Damon all the way ♥

No matter what

Såhär innan man ska iväg om man inte har något att göra kan man ju alltid ta lite bilder på sig själv (HAHA). Hah, ska snart ta bussen, till tåget som tar mig till båstad. Där ska jag möta upp Emelie&Andrea, äta på abbes och sova över hos emelie med andrea.


Hasta la vista

Alltså de blev lite ändrade planer. Får ser hur allt blir imon, hah.
Ha det så länge!

Everybody needs inspiration

Nu ska jag be till gud att min lön har kommit! hah nja kanske inte riktigt, men jag hoppas verkligen att den har kommit. Annars är jag ganska körd.

Nu måste jag fixa till mig ska följa med pappa och vara bär hjälp, vi ska köpa en soffa på ikea. Sen ikväll ska jag till båstad att träffa emelie och andrea, äta på abbes och sedan sova över hos emelie. Awesome.

Take it all away

Idag vaknade jag inte av byggarbetarna, wow. Hah nu ska jag kolla nya Hellcats avsnittet och sen ska jag på någon Julmarkand med min syster och mamma. Orka att tiden går så snabbt att det är snart jul. Det är ju bara kvar 1 månad och 20 dagar till Jul. Och mindre än 1 månad tills det är december, shit.

Nu när jag skulle skriva detta inlägget, hade jag på en av mina gamla spotify spelningslistor som det var väldigt länge sedan jag lyssnade på. Då kom det en låt som jag fick värsta minnen av. Kommer ihåg allt från när jag alltid brukade lyssna på den låten.


Swing life away

Håller på lite grann med min 100-saker-jag-ska-göra-innan-jag-dör lista, jag vet att jag har skrivit ner lite saker på en annan lista men nu kan jag inte hitta den listan. Den har nog försvunnit i flytten eller något. Måste hitta den och sedan ska jag försöka hinna med att fota lite innan det blir kolsvart ute.



Hasta la vista!

Important

Jag är nominerad till veckans blogg hos CLAAAUDIAS!
Om du skulle vilja rösta på mig kan du alltid gå in på DEN HÄR LÄNKEN
och kommentera nummer 3.

Du behöver ju såklart inte rösta på mig, men det hade varit väldigt awesome om du hade gjort det!

OBS MAN KAN RÖSTA FRAMTILLS PÅ FREDAG.

True colors

Bra att varmvattnet försvann nyss och kommer vara avstängt i flera timmar, var bara tvungen att säga detta. En helt annan sak, nu ska jag göra en 100-saker-jag-ska-göra-innan-jag-dör lista. Det finns så mycket som jag vill göra, verkligen.


For the first time

Var sjukt kul med Jonna idag, vi är verkligen inte normala. Vi är elaka, skrattolister (spännande ord, hah) som verkligen inte kan hålla sig för skratt. Vi fotoade faktiskt inte som vi brukar, eller vi skulle men det piss regnade. Så vi försökte fota några inomhus men de blev inte bra kan jag säga.

Och nyss kom jag hem från Clara, var där med Jossan och Clara N. Kollade någon random film och snackade en massa skit (hah, sällan). Men kul var det.

Someday we'll know

Fan vad kul med en massa besökare igår och tack till de fina kommentarerna jag har fått!

Vaknade upp idag av en massa byggmaskiner, bankande, borrande och annat som låter. Som jag längtar tills de har byggt klart husen framför oss så man slipper allt sånt här, haha det är väldigt jobbigt att vakna upp till kan jag berätta.

Nu ska jag iallafall ta tag i mitt liv och hoppa lite snabbt in i duschen. Ska senare idag träffa Jonna och ikväll ska jag till Clara med andra. Awesome.


The moments you miss the most

Det är så irriterande, finns så mycket som jag vill göra. Men jag kan bara inte.
Har hela morgonen kollat GG, hah. Det är verkligen helt otroligt för jag är inte speciellt förtjust i serien. Men helt plötsligt kan jag få ett tryck och bara åh jag måste se GG. Och då ser jag alla 7 säsonger i sträck. Sick.

Nu när jag har satt på datorn så funderar jag på om jag ska göra en ny header till bloggen, satt och pillade ihop en ny till min systers blogg igår. Så blev lite sugen på att göra en ny här, men på ett sätt gillar jag den jag har nu. Jobbigt.


RSS 2.0